σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ

Κατασκευάζω και αποστέλλω με courier, ποιοτικές και ανθεκτικές  σφραγίδες στην Κηφισιά (και τη Νέα Κηφισιά) από το 2003. Κατασκευάζω Σφραγιδα Επιχείρησης Σφραγίδα Μηχανικού Σφραγίδα Ιατρού Σφραγίδα με λογότυπο Σφραγίδα Ελεύθερου επαγγελματία Σφραγιδα Δικηγόρου Σφραγίδα με αριθμό ΓΕΜΗ Σφραγίδες τσέπης,  για την Πόλη της Κηφισιάς και τις γύρω περιοχές. Αναλαμβάνω την κατασκευή και την άμεση αποστολή στην πόρτα σας με courier.

Δεδομένου οτι η Κηφισιά  βρίσκεται σχετικά κοντά στο φυσικό κατάστημα του Αμαρουσίου, μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του email μας και να παραλάβετε αυθημερόν από την έδρα μας στο ωράριο που αναγράφεται στο τέλος της σελίδας.

Αποστείλατε το κείμενο της σφραγίδας σας στο pantcopy@gmail.com και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμένα και την έμπειρη ομάδα μας.

Κάθε σφραγίδα που κατασκευάζω έχει όλα τα στοιχεία που την κάνουν ανθεκτική στο χρόνο και όμορφη αισθητικά. Σε όποια πόλη της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε και ειδικά στη Κηφισιά (και τη Νέα Κηφισιά) , δεν υπάρχει λόγος να μην κατασκευάσουμε τη σφραγίδα σας. Η ποιότητα και η ανθεκτικότητα των σφραγίδων μας είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία μας και την εργασία μας.  Από το 1999 είμαστε στο χώρο της σφραγίδας και η ποιοτική εργασία μας έχει αποδέκτες πάνω από 10 χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στην Κηφισιά.

Είτε έχετε κατάστημα, επιχείρηση, εταιρεία, είτε είστε Ιατροί, Δικηγόροι και Ελεύθεροι επαγγελματίες στην Κηφισιά, μπορούμε με γνώση και υπευθυνότητα να κατασκευάσουμε τις σφραγίδες σας και να σας την αποστείλουμε στην πόρτα σαςαμεσαΚηφισιά (και τη Νέα Κηφισιά)

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ

Από τις χιλιάδες σφραγίδες που έχουμε κατασκευάσει, παραθέτουμε μερικά δείγματα. (Τα στοιχεία είναι αλλαγμένα για λόγους προσωπικών δεδομένων)

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΙΑΤΡΟΥ

σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

Αποστείλατε το κείμενο της σφραγίδας σας στο pantcopy@gmail.com και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμένα και την έμπειρη ομάδα μας.

ΕΙΔΗ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ

ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΤΟΥΣ

Η κατασκευή της Σφραγίδας (Επαγγελματικής και μη), από την Μακέτα μέχρι και την Δημιουργία του λάστιχου καθώς και ο μηχανισμός (για τις αυτόματες) είναι μια εργασία που απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική μιας και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ευπαρουσίαστο και η σφραγίδα ανθεκτική και εύχρηστη.

Για τους Επαγγελματίες της Κηφισιάς, υπάρχουν πολλά είδη σφραγίδων που μπορώ να κατασκευάσω. Το κάθε είδος έχει τις δικές του απαιτήσεις και ιδιομορφίες τις οποίες παραθέτω παρακάτω.

Ξύλινες Σφραγίδες

Οι ξύλινες σφραγίδες αποτελούν μια οικονομική αλλά αξιόπιστη λύση για κάποιον που δεν θέλει να ξοδέψει πολλά χρήματα, και να έχει κάτι αξιόπιστο στο γραφείο του . 

Για την επιχείρηση σας, μια ξύλινη σφραγίδα πέντε σειρών, σε διάσταση  5 x 2 cm είναι μια καλή και οικονομική λύση. Αυτό όμως εξαρτάται από τον όγκο του κειμένου της σφραγίδας.

Μια ξύλινη σφραγίδα σε αυτή τη διάσταση μπορεί να χωρέσει περίπου 6 με 7 γραμμές κειμένου.

σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

Αυτόματες Σφραγίδες

Οι Αυτομελανούμενες σφραγίδες είναι μια επιλογή πιο «φορητή» και αισθητικά πιο μοντέρνα από τις ξύλινες. Οι αυτόματες μηχανικές σφραγίδες που κατασκευάζω για εσάς είναι της κορυφαίας μάρκας Τrodat σε ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων. 

Οι αυτόματες σφραγίδες που μπορώ να κατασκευάσω για τους επαγγελματίες στην Κηφισιά εκτός από τη χρηστική τους αξία ξεχωρίζουν και για την αισθητική τους, σε μοντέρνα αλλά και κλασσικά χρώματα. Θα είναι η λεπτομέρεια που θα δίνει την όμορφη “πινελιά” στο γραφείο σας.

σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

Στρογγυλές Σφραγίδες

Οι στρογγυλές σφραγίδες κατασκευάζονται για διάφορες κρατικές υπηρεσίες αλλά και για εταιρείες (Ναυτιλιακές για παράδειγμα). Έχοντας κατασκευάσει εκατοντάδες στρογγυλές σφραγίδες  (Στρογγυλή σφραγίδα δημοσίου ή Ελληνικής Δημοκρατίας) για σχολεία και οργανισμούς, είμαι σίγουρος για το τελικό και ποιοτικό αποτέλεσμα που παραδίδω. Οι στρογγυλές σφραγίδες μπορούν να κατασκευαστούν και σε ξύλινη αλλά και σε αυτομελανούμενη εκδοση

Σημαντική σημείωση: Πάντα η παραγγελία μιας στρογγυλής σφραγίδας, Δημόσιας υπηρεσίας ή οργανισμού της Κηφισιάς (σχολείου, Νοσοκομείου κλπ)  πρέπει να συνοδεύεται από επίσημο έγγραφο της υπηρεσίας.

σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

Σφραγίδες Μηχανικών με πλαίσιο

Οι Σφραγίδες Μηχανικών (Ηλεκτρολόγων, Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων κλπ) είναι μια ειδική κατηγορία στον χώρο των σφραγίδων.

Κατασκευάζονται σε μέγεθος 8×3 και χρησιμοποιούνται για να σφραγίζονται αρχιτεκτονικά σχέδια και πιστοποιητικά. Μπορούν να κατασκευαστούν και σε αυτόματες ή σε φορητές σφραγίδες.

Σημείωση: Το μέγιστο πλάτος μιας αυτόματης σφραγίδας είναι 7,5 εκατοστά μιας και δεν υπάρχει μεγαλύτερος μηχανισμός. Έχοντας κατασκευάσει κυριολεκτικά εκατοντάδες σφραγίδες Μηχανικών (και για τους Μηχανικούς  της Κηφισιάς) αυτό δεν αποτέλεσε ουσιαστικό πρόβλημα.

σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

Σφραγίδα με λογότυπο

Ένα από τα αγαπημένα μου είδη σφραγίδας είναι αυτές με λογότυπο. 

Είναι καλό να ξέρετε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να φτιάξετε το λογότυπό σας σε σφραγίδα, πως θα πρέπει το λογότυπο θα «πατιέται» στο χαρί σε άσπρο και μαύρο (ό όποιο χρώμα μελάνι θα έχετε επιλέξει) 

Οι σφραγίδες με custom λογότυπο δεν μπορούν να κατασκευαστούν με “σκιές” κλπ όπως ένα εκτυπωμένο αρχείο. Σε περίπτωση που θέλετε να κατασκευάσετε μια σφραγίδα λογότυπο μπορείτε να μου στείλετε το αρχείο και να σας το ανακατασκευάσω έτσι ώστε να δείχνει τέλειο σαν σφραγίδα.

σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

Σφραγίδες Τσέπης

Η σφραγίδα τσέπης είναι ο ιδανικός τρόπος να έχεις μια σφραγίδα στην τσάντα σου ή στην τσέπη σου και να μπορείς να την μεταφέρεις χωρίς να λερωθείς και χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρεις έναν μεγάλο μηχανισμό μιας αυτόματης σφραγίδας.

Οι Σφραγίδες τσέπης που χρησιμοποιώ και προτείνω είναι της Colop οι οποίες είναι ένα κομμάτι,  ανοίγουν με μία κίνηση και είναι αισθητικά πολύ όμορφες

σφραγιδες κηφισια σφραγιδες νεα κηφισια

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρίσκομαι στο χώρο της σφραγιδοποιϊας  πάνω από δύο δεκαετίες, έχοντας κατασκευάζει χιλιάδες σφραγίδες για επαγγελματίες ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας. Θα χαρώ να κατασκευάσω μια ποιοτική και ανθεκτική σφραγίδα για εσάς που θα ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ (Και τους ευχαριστούμε θερμά!)

σφραγιδες

Φοβερή εξυπηρέτηση, φαίνεται πως ο Κ. Πανταζής αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

σγραγιδα

Εξαιρετική εξυπηρέτηση καί ΤΕΛΕΙΑ ευγένεια καί ενέργεια όλων!!!! Ευχαριστώ !!!

Εξαιρετική και άμεση εξυπηρέτηση. Είχα το αποτέλεσμα που ήθελα σε επαγγελματική σφραγίδα με έμφαση στη λεπτομέρεια.  Η προσωπική επικοινωνία με τον πελάτη είναι σίγουρα κάτι που δεν έχω συναντήσει σε άλλα αντίστοιχα καταστήματα.

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΤΗΛ. 210 6120696

 e-mail: pantcopy@gmail.com

 

tags: Σφραγίδες στην Κηφισιά, Σφραγίδα, Κηφισιά. Σφραγίδες Νέα Κηφισιά.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά