σφραγιδες βορεια προάστεια μαρουσι

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ στο Μαρούσι

Κατασκευάζω από το 1999 σφραγίδες αυθημερόν. Βρίσκομαι στο χώρο της σφραγίδας στο Μαρούσι αλλά και στις γύρω περιοχές  πάνω από 20 χρόνια. Από τότε που ξεκίνησα την κατασκευή σφραγίδων στο Μαρούσι αλλά και στα Βόρεια Προάστια, έχω κατασκευάσει πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες σφραγίδες κάθε τύπου.

Ξύλινες, αυτόματες, υπογραφής. Για Δημόσιες Υπηρεσίες, Σφραγίδες Ιατρών, Πολιτικών Μηχανικών με πλαίσιο, Επαγγελματικές Σφραγίδες σφραγίδες με υπογραφή, Εταιρικές Σφραγίδες, κλπ, για κάθε επαγγελματία και για κάθε υπηρεσία. Ευρισκόμενος πλέον σε ένα χώρο πλήρως οργανωμένο, μπορώ να κατασκευάζω σφραγίδες και να τις διαθέτω αυθημερόν! Κάθε επαγγελματική σφραγίδα που κατασκευάζω έχει όλα τα στοιχεία που την κάνουν ανθεκτική στο χρόνο και όμορφη αισθητικά. Αν βρίσκεστε στα Βόρεια Προάστεια, δεν υπάρχει λόγος να μην σας κατασκευάσουμε τη σφραγίδα σας.

Πελατολόγιο

Δικηγόροι, Επαγγελματίες, Ιατροί, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Καταστηματάρχες,  είναι ένα μικρό μέρος των ανθρώπων για τους οποίου έχω φτιάξει σφραγίδες οι οποίες είναι όμορφες, εύχρηστες και κυρίως ανθεκτικές.

Κατασκευή Σφραγίδας

Η κατασκευή της Σφραγίδας (Επαγγελματικής και μη), από την Μακέτα μέχρι και την Δημιουργία του λάστιχου καθώς και ο μηχανισμός (για τις αυτόματες) είναι μια εργασία που απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική μιας και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ευπαρουσίαστο και η σφραγίδα ανθεκτική και εύχρηστη.

Υπάρχουν πολλά είδη σφραγίδων που μπορώ να κατασκευάσω για εσάς . Το κάθε είδος έχει τις δικές του απαιτήσεις και ιδιομορφίες τις οποίες παραθέτω παρακάτω.

Ξύλινες Σφραγίδες

Οι ξύλινες σφραγίδες αποτελούν μια οικονομική αλλά αξιόπιστη λύση για κάποιον που δεν θέλει να ξοδέψει πολλά χρήματα, και να έχει κάτι αξιόπιστο στο γραφείο του . 

Για την επιχείρηση σας, μια ξύλινη σφραγίδα πέντε σειρών, σε διάσταση  5 x 2 cm είναι μια καλή και οικονομική λύση. Αυτό όμως εξαρτάται από τον όγκο του κειμένου της σφραγίδας.

Μια ξύλινη σφραγίδα σε αυτή τη διάσταση μπορεί να χωρέσει περίπου 6 με 7 γραμμές κειμένου.

Σφραγίδα Ξύλινη Τιμή

Η τιμή μια ξύλινης σφραγίδας ξεκινάει από 5 ευρώ και αυξάνεται όσο μεγαλώνει το μέγεθος της. Ρωτήστε μας στο pantcopy@gmail.com για να δώσουμε τιμή στην ξύλινή σας σφραγίδα.

σφραγιδες βορεια προάστεια μαρουσι

Αυτόματες Σφραγίδες

Οι Αυτομελανούμενες σφραγίδες είναι μια επιλογή πιο «φορητή» και αισθητικά πιο μοντέρνα από τις ξύλινες. Οι αυτόματες μηχανικές σφραγίδες που κατασκευάζω για εσάς είναι της κορυφαίας μάρκας Τrodat σε ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων. 

Οι αυτόματες σφραγίδες που θα βρεις εδώ εκτός από τη χρηστική τους αξία ξεχωρίζουν και για την αισθητική τους, σε μοντέρνα αλλά και κλασσικά χρώματα.Θα είναι η λεπτομέρεια που θα δίνει την όμορφη “πινελιά” στο γραφείο σας.

Αυτόματη σφραγίδα τιμή:

Η τιμή μιας αυτόματης σφραγίδας εξαρτάται από το μέγεθός της και ξεκινάει από 8 ευρώ για μία Colop 10, με κείμενο μίας μικρής σειράς. Η τιμή μεγαλώνει όσο μεγαλώνει και το μέγεθος της αυτοματης σφραγίδας και φτάνει μέχρι τα 23 ευρώ για το μέγιστο μέγεθος.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

σφραγιδες βορεια προάστεια μαρουσι

Στρογγυλές Σφραγίδες

Οι στρογγυλές σφραγίδες κατασκευάζονται για διάφορες κρατικές υπηρεσίες αλλά και για εταιρείες (Ναυτιλιακές για παράδειγμα). Έχοντας κατασκευάσει εκατοντάδες στρογγυλές σφραγίδες  (Στρογγυλή σφραγίδα δημοσίου ή Ελληνικής Δημοκρατίας) για σχολεία και οργανισμούς, είμαι σίγουρος για το τελικό και ποιοτικό αποτέλεσμα που παραδίδω. Οι στρογγυλές σφραγίδες μπορούν να κατασκευαστούν και σε ξύλινη αλλά και σε αυτομελανούμενη εκδοση

Σημαντική σημείωση: Πάντα η παραγγελία μιας στρογγυλής σφραγίδας, Δημόσιας υπηρεσίας ή οργανισμού (σχολείου, Νοσοκομείου, υπουργείου), πρέπει να συνοδεύεται από επίσημο έγγραφο της υπηρεσίας που προσκομίζει ο άνθρωπος που την παραγγέλει στο κατάστημα.

στρογγυλές σφραγιδες μαρούσι

Σφραγίδα με υπογραφή

Η σφραγίδα με υπογραφή είναι μια ευκολία που απολαμβάνει κάποιος που δεν χρειάζεται να υπογράφει συνέχεια έγγραφα αλλά μπορεί να τα σφραγίζει.

Για τη σφραγίδα με υπογραφή ο ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει στο κατάστημα  στο Μαρούσι (Διονύσου  25-27 στον πεζόδρομο) να υπογράψει με ειδικό στυλό συγκεκριμένου πάχους (για να είναι η σφραγίδα υπογραφή όσο πιο κοντά στην πραγματική) σε ένα χαρτί και από εκεί και μετά αναλαμβάνω να την μετατρέψω σε μια εύχρηστη και ανθεκτική σφραγίδα.

Σφραγίδες Μηχανικών με πλαίσιο

Οι Σφραγίδες Μηχανικών (Ηλεκτρολόγων, Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων κλπ) είναι μια ειδική κατηγορία στον χώρο των σφραγίδων.

Κατασκευάζονται σε μέγεθος 8×3 και χρησιμοποιούνται για να σφραγίζονται αρχιτεκτονικά σχέδια και πιστοποιητικά. Μπορούν να κατασκευαστούν και σε αυτόματες ή σε φορητές σφραγίδες.

Σφραγιδες μηχανικων μαρουσι σφραγιδες βορεια προάστεια μαρουσι

Εκτός από σφραγίδες Μηχανικών...

Εκτός από σφραγίδες, ειδικευόμαστε επίσης στην   εκτύπωση σχεδίων, στο scan σχεδίων, και στην αντιγραφή σχεδίων. Παρέχουμε πλήρεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένας Πολιτικός Μηχανικός

Σφραγίδα με λογότυπο

Ένα από τα αγαπημένα μου είδη σφραγίδας είναι αυτές με λογότυπο. 

Είναι καλό να ξέρετε σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να φτιάξετε το λογότυπό σας σε σφραγίδα, πως θα πρέπει το λογότυπο θα «πατιέται» στο χαρί σε άσπρο και μαύρο (ό όποιο χρώμα μελάνι θα έχετε επιλέξει) 

Οι σφραγίδες με custom λογότυπο δεν μπορούν να κατασκευαστούν με “σκιές” κλπ όπως ένα εκτυπωμένο αρχείο. Σε περίπτωση που θέλετε να κατασκευάσετε μια σφραγίδα λογότυπο μπορείτε να μου στείλετε το αρχείο και να σας το ανακατασκευάσω έτσι ώστε να δείχνει τέλειο σαν σφραγίδα.

Σφραγίδα με λογότυπο τιμή

Η τιμή της σφραγίδας με λογότυπο ξεκινά από 10 ευρώ για μια μικρή σφραγίδα. Ανάλογα με το μέγεθός της μεταβάλεται και η τιμή της. Ρωτήστε μας στο pantcopy@gmail.com να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

σφραγίδα με λογότυπο τιμή

Η σφραγίδα τσέπης είναι ο ιδανικός τρόπος να έχεις μια σφραγίδα στην τσάντα σου ή στην τσέπη σου και να μπορείς να την μεταφέρεις χωρίς να λερωθείς και χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρεις έναν μεγάλο μηχανισμό μιας αυτόματης σφραγίδας.

Οι Σφραγίδες τσέπης που χρησιμοποιώ και προτείνω είναι της Colop οι οποίες είναι ένα κομμάτι,  ανοίγουν με μία κίνηση και είναι αισθητικά πολύ όμορφες

σφραγιδα τσέπης μαρουσι βορεια προάστεια

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρίσκομαι στο χώρο της σφραγιδοποιϊας στα Βόρεια Προάστεια, στο Μαρούσι ειδικότερα αλλά εξυπηρετώντας και τις γύρω περιοχές  πάνω από δύο δεκαετίες, έχοντας κατασκευάζει χιλιάδες σφραγίδες εταιρειών, επιχειρήσεων και Σφραγίδες Ελεύθερων επαγγελματιών. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σημασία τους και τη χρησιμότητά τους. Θα χαρώ να κατασκευάσω μια ποιοτική και ανθεκτική σφραγίδα για εσάς που θα ανταπεξέλθει στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης.

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Διονύσου 25-27 Μαρούσι

ΤΗΛ. 210 6120696

 e-mail: pantcopy@gmail.com

 Στείλτε online στο email κείμενο της σφραγίδας σας και θα σας το ετοιμάσω να το παραλάβετε άμεσα!

tags: Σφραγίδες, Βόρεια Προάστια, Μαρούσι, Σφραγίδες Αυτόματες, Σφραγίδες Ξύλινες.