Επαγγελματικές κάρτες Μαρούσι

Επαγγελματικές Κάρτες Μαρούσι

Σχεδιάζουμε και Εκτυπώνουμε επαγγελματικές κάρτες στο Μαρούσι από το 1999 και βοηθάμε τους επαγγελματίες  να παρουσιάσουν επαγγελματικά τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους καλύτερα, ενώ συγχρόνως να κάνουν εντύπωση στα σημαντικά πρόσωπα που γνωρίζουν σε διάφορες επιχειρηματικές εκδηλώσεις. Στο κατάστημα εκτυπώσεων “Γιάννης Πανταζής” αναλαμβάνουμε από τη σχεδίαση μέχρι την εκτύπωση των επαγγελματικών σας καρτών.

Επαγγελματικές Κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων και την προαγωγή της επιχείρησης. Αποτελούν μια πρακτική λύση για την ανταλλαγή πληροφοριών και επαφών σε διάφορα συνέδρια, δεξιώσεις, εκθέσεις και άλλες επιχειρηματικές εκδηλώσεις. Οι επαγγελματικές κάρτες περιέχουν τα στοιχεία επικοινωνίας του κατόχου, όπως το όνομα, την επωνυμία της εταιρείας, τη θέση του στην επιχείρηση, τον αριθμό τηλεφώνου και το email. Επιπλέον, μπορεί να περιέχει και στοιχεία όπως οι ιστοσελίδες της εταιρείας ή οι λογαριασμοί σε κοινωνικά δίκτυα.

Η ύπαρξη μιας επαγγελματικής κάρτας είναι απαραίτητη στη σύγχρονη επιχειρηματική κουλτούρα. Σας κάνει να δείχνετε περισσότερο επαγγελματικοί και σοβαροί σε συναντήσεις και επαγγελματικά δείπνα. Η παρουσίαση σας και η εικόνα που αναβάλλετε μπορούν να επηρεάσουν τους μελλοντικούς πελάτες και συνεργάτες σας και αυτό είναι αναμφίβολα κάτι που αξίζει την επένδυση σας.

επαγγελματικές κάρτες μαρουσι
επαγγελματικές-καρτες-εκτύπωση-μαρουσι
κάρτες-επαγγελματικές-εκτύπωση-Μαρούσι

Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών: Tips

  • Η σχεδίαση: Η σχεδίαση της κάρτας σας πρέπει να είναι καθαρή, εύκολα αναγνώσιμη και απλή. Αποφύγετε τα περίτεχνα σχέδια και τα υπερβολικά στολίδια, καθώς αυτά μπορεί να κάνουν την κάρτα σας να φαίνεται φθηνή ή αναποτελεσματική.
  • Η σωστή χρήση των χρωμάτων: Χρησιμοποιήστε τα χρώματα με σύνεση και αποφύγετε τα υπερβολικά φωτεινά ή πολύ σκούρα χρώματα. Προτιμήστε τις παστέλ αποχρώσεις και τα σκούρα χρώματα για το κείμενο, καθώς αυτά είναι πιο εύκολα αναγνώσιμα.
  • Η ποιότητα των υλικών: Οι ποιοτικές κάρτες είναι κατασκευασμένες από καλής ποιότητας χαρτί.  Επιλέξτε υλικά που θα διαρκέσουν στον χρόνο και θα δώσουν μια επαγγελματική όψη.
  • Η σαφήνεια των πληροφοριών: Τα στοιχεία στην κάρτα σας πρέπει να είναι σαφή και ευανάγνωστα. Αποφύγετε τη χρήση μικρών γραμματοσειρών ή πολλών πληροφοριών σε μικρό χώρο. Πρέπει να αναφέρετε το όνομα σας, την επιχείρηση σας, τη θέση σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας με σαφήνεια.

Τέλος, επιλέγοντας μια ποιοτική επαγγελματική κάρτα, μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας και να καταστήσετε την επικοινωνία σας με τους πελάτες πιο εύκολη και αποτελεσματική. Μην ξεχνάτε ότι η επαγγελματική κάρτα σας είναι ένας σημαντικός τρόπος προώθησης της επιχείρησής σας και πρέπει να δώσετε προσοχή στη σχεδίαση και την ποιότητα της.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρίσκομαι στο χώρο της εκτύπωσης καρτών στο Μαρούσι  πάνω από δύο δεκαετίες, έχοντας εκτυπώσει συνολικά, εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματικές κάρτες . Θα χαρώ να σχεδιάσω και να εκτυπώσω τις δικές σας επαγγελματικές κάρτες. Βρισκόμαστε στην οδό Διονύσου 25-27 στο Μαρούσι (πεζόδρομος) 150 μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ


 Σύμφωνα με το site: TOP100 of Greece, για το 2022, συμπεριληφθήκαμε στα κορυφαία 100 καταστήματα με σφραγίδες της Ελλάδας. Σας ευχαριστούμε όλους!

σφραγιδες-πανταζης
ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών στο Μαρούσι

ΤΗΛ. 210 6120696

 e-mail: pantcopy@gmail.com

 

tags: Επαγγελματικές Κάρτες Μαρούσι, Εκτύπωση Επαγγελματικών καρτών, Επαγγελματικές Κάρτες

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά