Εκτυπωση Αφίσας - Ποστερ - poster

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΦΙΣΑΣ - ΠΟΣΤΕΡ

Η εκτύπωση αφίσας και ποστερ αποτελεί σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης των χώρων και της προβολής προϊόντων και υπηρεσιών. Η εκτύπωση αφίσας επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να διαφημιστούν σε ευρύτερο κοινό, ενώ η εκτύπωση ποστερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει μια εκδήλωση ή μια συνάντηση. 

Η εκτυπωση αφισας και η εκτύπωση πόστερ, είναι μια εργασία με την οποία ασχολούμαστε από το 1999 έχοντας χαράξει μια μακρά πορεία στην Εκτύπωση-Φωτοτυπία. Εκτυπώνουμε Αφίσες και Πόστερ για Ιατρικό συνέδριο (Ιατρικό Poster) μέχρι Πόστερ για σεμινάρια και αφίσα για παιδικό δωμάτιο. Η εκτύπωση μεγάλης αφίσας στο θέμα που επιλέγει ο κάθε πελάτης, είναι ένα αντικείμενο που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ιδιαίτερες απαιτήσεις  Με την εξέλιξη της σημερινής τεχνολογίας όμως, η εκτύπωση poster και αφισας έχει γίνει πιο ποιοτική από ποτέ.

Υπό αυτές τις συνθήκες και με την τεχνογνωσία εικοσιτριών και πλέον ετών, οι αφίσες και τα poster που τυπώνουμε στην οδό Διονύσου 25-27 (πεζόδρομος) στο Μαρούσι, είναι άρτιες και εντυπωσιακές.

Μπορούμε να τυπώσουμε αφίσες από δικό σας αρχείο, Ιατρικό πόστερ, πόστερ ανατομίας, ιατρική αφίσα, ποστερ φυσικοθεραπείας, αφίσα ανθρώπινου σώματος κλπ. Εδώ και είκοσι χρόνια, εξυπηρετούμε το Μαρούσι αλλά και τις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά και Αθήνα).

Ποια είναι η χρησιμότητα της αφίσας

Οι αφίσες είναι πολύπλευρα και χρήσιμα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς, όπως η προβολή, η διακόσμηση, η διαφήμιση κ.α. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τη χρησιμότητά τους:

 • Προβολή: Οι αφίσες επιτρέπουν την επικοινωνία και προβολή ιδεών, προϊόντων ή εκδηλώσεων.
 • Διακόσμηση: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της εμφάνισης ενός χώρου, προσθέτοντας χρώμα και χαρακτήρα.
 • Διαφήμιση: Προωθούν προϊόντα, υπηρεσίες ή εκδηλώσεις για να προσελκύσουν πελάτες και επισκέπτες.
 • Ευαισθητοποίηση: Βοηθούν στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε κοινωνικά ζητήματα ή αιτήματα.
 • Εκπαίδευση: Παρουσιάζουν πληροφορίες με σαφή και κατανοητό τρόπο, είτε σε σχολικά περιβάλλοντα είτε σε άλλους χώρους.
 • Καλλιτεχνική έκφραση: Προσφέρουν μια πλατφόρμα για την παρουσίαση καλλιτεχνικών έργων ή γραφικών σχεδίων.
 • Συναισθηματική σύνδεση: Οι αφίσες μπορούν να εμπνέουν, να προκαλούν συναισθήματα ή να ξυπνούν μνήμες και νοσταλγία.
 • Ενίσχυση της εταιρικής ταυτότητας: Χρησιμοποιούνται για να αναδείξουν την εικόνα και τις αξίες ενός brand ή οργανισμού.
 • Κίνητρο: Προάγουν την προσπάθεια, τη συμμετοχή και την υποστήριξη σε κοινοτικές πρωτοβουλίες ή καμπάνιες.
 • Οικονομία: Είναι μια προσιτή και αποτελεσματική μέθοδος διαφήμισης και προβολής.
 • Διαφάνεια: Προβάλλουν πληροφορίες και ανακοινώσεις σε ευρύ κοινό με άμεσο και εύκολα κατανοητό τρόπο.
 • Πολιτισμική ανταλλαγή: Παρουσιάζουν πολιτιστικά στοιχεία, παραδόσεις και ταυτότητες από διαφορετικές χώρες ή κοινότητες.
 • Κοινωνική δικτύωση: Προωθούν την επικοινωνία και τη συζήτηση γύρω από ένα θέμα ή μια εκδήλωση.
 • Οπτική επικοινωνία: Βελτιώνουν την κατανόηση περίπλοκων ιδεών ή θεμάτων μέσω της οπτικής απεικόνισης.
 • Οικολογική ευαισθησία: Περιβαλλοντικά φιλικές αφίσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε οικολογικά ζητήματα και την προώθηση της βιωσιμότητας.
 • Ενημέρωση: Παρέχουν κρίσιμες πληροφορίες, όπως οδηγίες ασφαλείας, υγειονομικές συμβουλές ή κανονισμούς.
 • Διασκέδαση: Οι αφίσες μπορούν να προσφέρουν ψυχαγωγία και διασκέδαση μέσω της παρουσίασης χιουμοριστικών, παιχνιδιάρικων ή ευφάνταστων σχεδίων και κειμένων.

Εκτυπωση ποστερ συνεδριων

Τα ποστερ συνεδρίων είναι αφίσες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια επιστημονικών συνεδρίων και συνεδριάσεων. Συνήθως τα ποστερ συνεδρίων περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την έρευνα που παρουσιάζεται, τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν και τα αποτελέσματα. Η εκτύπωση ποστερ συνεδρίων είναι σημαντική για την αποτελεσματική παρουσίαση της έρευνας και τη δημιουργία συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των συνέδρων.

Η εκτύπωση ποστερ συνεδρίων είναι μία από τις ειδικότητές μας. Εκτυπώνουμε Ιατρικά ποστερ στις διαστάσεις που οριζουν οι συνεδριακοί χώροι για τους Ιατρούς. Οι διαστάσεις των πόστερ συνεδρίου είναι κατά κύριο λόγο 80 x 120 cm. Έχουμε όμως τυπώσει και αρκετά συνεδριακά πόστερ  σε διάσταση 80 x 100 cm. 

Εκτύπωση φωτογραφίας σε αφίσα. Κάνε τη φωτογραφία σου αφίσα. 

Η εκτύπωση φωτογραφίας σε αφίσα είναι μια εξαιρετική ιδέα για να διακοσμήσετε το χώρο σας με μια προσωπική νότα. Μπορείτε να εκτυπώσετε μια αγαπημένη σας φωτογραφία σε μεγάλη αφίσα, έτσι ώστε να την έχετε στον τοίχο σας και να τη θαυμάζετε καθημερινά. Η εκτύπωση φωτογραφίας σε αφίσα είναι επίσης μια καλή ιδέα για δώρο, καθώς μπορεί να δημιουργήσει μια προσωπική και συναισθηματική σύνδεση με τον παραλήπτη.

Στο κατάστημά μας μπορείς να φέρεις τη φωτογραφία σου σε ψηφιακή μορφή ή εκτυπωμένη και να στην εκτυπώσουμε σε πόστερ και αφίσα.

Εκτυπωση Αφίσας - Ποστερ - poster

Εκτύπωση Μεγάλης αφίσας.

Η εκτύπωση μεγάλης αφίσας είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε το μήνυμά σας να ξεχωρίζει και να είναι ευκολότερα αναγνώσιμο. Μια μεγάλη αφίσα μπορεί να προβάλει εντυπωσιακά ένα προϊόν ή μια υπηρεσία και να τραβήξει την προσοχή του κοινού. Οι μεγάλες αφίσες μπορούν να εκτυπωθούν σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με τον χώρο και τις απαιτήσεις σας.

Με plotter εξαιρετικής απόδοσης (Canon – ΤΧ 3100) εκτυπώνουμε αφίσες σε glossy χαρτόνι αλλά και σε mat ειδικά επιστρωμένο χαρτί,  πλάτους 91 εκατοστών και απεριόριστου ύψους. Η υψηλή ανάλυση εκτύπωσης σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά, θα έχουν ως αποτέλεσμα μεγάλες αφίσες και Poster άρτιας αισθητικής.  Επίσης εκτυπώνουμε διακοσμητικές αφίσες και αφίσες για εκδηλώσεις.

Οι Αφίσες είναι ιδανικές για κάθε επιχείρηση ή κατάστημα που θέλει να προβάλει και να διαφημίσει μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν ή να κάνει μια προσφορά. Το μεγάλο μέγεθος επιτρέπει σε όλους την πληροφορία.

Η αφίσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν χαμηλού κόστους διακοσμητικό. Η Εκτύπωση σε Χαρτί Αφίσας θα σας δώσει την ευκαιρία να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας ή όποιον χώρο επιθυμείτε με θέμα της αρεσκείας σας

εκτυπωση μεγαλης αφισας ποστερ poster

Αφίσες Α3 και Α3+

Η εκτύπωση αφίσας σε μικρότερα μεγέθη, όπως η Α3 και η Α3+, είναι εξίσου σημαντική για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας ή να διακοσμήσετε το χώρο σας. Η Α3 είναι ένα δημοφιλές μέγεθος για αφίσες, καθώς είναι αρκετά μεγάλη για να κάνει εντύπωση, αλλά και αρκετά μικρή για να τοποθετηθεί σε πιο στενούς χώρους. Η Α3+ είναι ένα μέγεθος που είναι λίγο μεγαλύτερο από την Α3 και είναι ιδανικό για αφίσες που απαιτούν λίγο περισσότερο χώρο για να αναδειχθούν. Και οι δύο είναι δημοφιλή μεγέθη για την εκτύπωση αφισών και ποστερ.

Εκτός από εκτύπωση μεγάλων αφισών και poster, εκτυπώνουμε αφίσες Α3 και Α3+. Οι αφίσες αυτού του μεγέθους είναι οικονομικές και εξαιρετικής ποιότητας μιας και εκτυπώνονται σε εκτυπωτικά μηχανήματα Konica Minolta υψηλής  απόδοσης. Μια αφίσα σε μέγεθος Α3 ή Α3+ είναι μια ιδανική και οικονομική λύση για την προβολή σας ή τη διακόσμησή του χώρου.

αφισες Α3

Εκτύπωση αφίσας και ποστερ για παιδικό δωμάτιο

Η εκτύπωση αφίσας και ποστερ για παιδικό δωμάτιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη και ενδιαφέρουσα διακόσμηση. Μπορείτε να εκτυπώσετε αφίσες με ζωάκια, φανταστικούς χαρακτήρες, αγαπημένους ήρωες και πολλά άλλα θέματα που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Η εκτύπωση ποστερ για παιδικό δωμάτιο είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας με ένα θέμα που του αρέσει.

Εκτυπώνουμε αφίσες ιδανικές για παιδικό δωμάτιο μιας και τα μελάνια είναι υδατοδιαλυτά εσωτερικού χώρου χωρίς οσμές και έντονες μυρωδιές. Μπορείτε να εκτυπώσετε σε αφίσα το αγαπημένο θέμα των παιδιών σας.

Εκτύπωση αφίσας τιμή:

Η τιμή εκτύπωσης αφίσας είναι για Α3+ από: 2 ευρώ, 50×70 από: 10 ευρώ, 70×100 από: 20 ευρώ, Α0 από: 25 ευρώ.  Στις τιμές εκτύπωσης δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Ανάλογα το μέγεθος της αφίσας που θέλετε να τυπωσετε, προσαρμόζεται και η τιμή. Μπορούμε να τυπώσουμε από μία μέχρι εκατοντάδες διαφορετικές αφίσες με την τιμή να πέφτει όσο ανεβαίνει η ποσότητα. 

Υπάρχουν επίσης και φωτογραφικά – γυαλιστερά χαρτιά στα οποία τυπώνουμε αφίσες υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιέχονται υπηρεσίες επεξεργασίας και τροποποίησης αρχείων.

Προϋποθέσεις σωστής εκτύπωσης αφίσας και Poster

Για να εξασφαλίσετε μια σωστή εκτύπωση αφίσας ή poster, πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Ανάλυση εικόνας: Η ανάλυση της εικόνας πρέπει να είναι αρκετά υψηλή για να εξασφαλίσετε μια καθαρή και ευανάγνωστη εικόνα
 • Σωστή κλίμακα: Η κλίμακα της εικόνας πρέπει να είναι σωστή για να μην παραμορφώνεται η εικόνα και να μην χάνονται λεπτομέρειες.
 • Χρήση σωστών χρωμάτων: Οι χρωματικές επιλογές πρέπει να είναι σωστές, ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή αναπαραγωγή των χρωμάτων της εικόνας.
 • Σωστή ρύθμιση φωτεινότητας: Η φωτεινότητα της εικόνας πρέπει να είναι σωστά ρυθμισμένη για να μην χάνονται λεπτομέρειες και να εξασφαλιστεί η σωστή αναπαραγωγή της εικόνας.
 • Χρήση κατάλληλου υλικού: Το υλικό που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση πρέπει να είναι κατάλληλο για τη χρήση που προορίζεται η αφίσα. 

Για να είναι μια αφίσα εκτυπωμένη σωστά, θα πρέπει το αρχείο σας να είναι σε πολύ καλή ανάλυση. Σε κάθε περίπτωση πριν  εκτυπώσουμε το ποστερ, θα το δούμε κι αν είναι ακατάλληλο, θα σας ενημερώσουμε.

Αν μπορούμε να βρούμε εμείς κάποιο καλύτερο αρχείο θα το κάνουμε για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης σε περίπτωση που κάποιο αρχείο σας χρειάζεται τροποποίηση ή μετατροπή, μπορούμε να το κάνουμε. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε στη διάθεσή σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αφίσα και ποστερ.

Εαν δεν έχετε κάποιο αρχείο για την αφίσα που θέλετε να τυπώσετε και θέλετε να δημιουργήσουμε εμείς, μπορούμε να το κάνουμε με το κόστος θα προκύπτει κατόπιν συνεννόηση

 

Εκτυπωση αφίσας ποστερ poster αθηνα μαρουσι

Σε γενικές γραμμές, η εκτύπωση αφίσας ή poster είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προωθήσετε την επιχείρησή σας ή να διακοσμήσετε το χώρο σας με μοναδικό τρόπο. Όπως φαίνεται και από τα παραπάνω, υπάρχουν διάφορες επιλογές για την εκτύπωση αφισών και ποστερ, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, πρέπει να λάβετε υπόψη τις προϋποθέσεις για μια σωστή εκτύπωση, ώστε να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή απόδοση της εικόνας σας.

Στο κατάστημα “Γιάννης Πανταζής”  Διονύσου 25-27 Μαρούσι, μπορούμε να εκτυπώσουμε την αφίσα και τα πόστερ σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Είτε πρόκειται για Αφίσες και Πόστερ για Ιατρικό συνέδριο (Ιατρικό Poster) είτε Poster για σεμινάρια και αφίσες για παιδικά δωμάτια.

Αν μένετε στο Μαρούσι αλλά και τις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά και Αθήνα) μπορείτε να αποστείλετε τα αρχεία σας στο email που αναγράφεται παρακάτω και να περάσετε να τις παραλάβετε σχεδόν αυθημερόν.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

εκτύπωση

Σύμφωνα με το site: TOP100 of Greece, για το 2022, συμπεριληφθήκαμε στα κορυφαία 100 καταστήματα εκτυπώσεων. Σας ευχαριστούμε!

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

Γιάννης Πανταζής

Εκτύπωση Αφίσας και Πόστερ 

Διονύσου 25-27, Μαρούσι
210 6120696
email: pantcopy@gmail.com

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Tags: Εκτύπωση αφίσας, Εκτύπωση πόστερ, Εκτύπωση poster, Αφίσες Εκτύπωση, Ιατρικά πόστερ εκτυπωση, Εκτύπωση Αφίσας Α3, εκτυπωση αφισας, εκτυπωση αφισασ