εκτύπωση και βιβλιοδεσία σπιράλ θερμοκόλληση

Εκτύπωση και βιβλιοδεσία

Από το 1999 μέχρι σήμερα έχω πραγματοποιήσει εκτύπωση και βιβλιοδεσία σε πάνω από 10,000 βιβλία, εργασίες, σημειώσεις και έχω κάνει άλλες τόσες βιβλιοδεσίες είτε αυτές είναι σπιράλ (πλαστικό ή συρμάτινο) είτε θερμοκόλληση. Το γεγονός ότι στο Κατάστημα «Γιάννης Πανταζής» (Διονύσου 25-27 στο Μαρούσι) εκτυπώνουμε σε εκτυπωτικά μηχανήματα Konica Minolta και χρησιμοποιούμε χαρτί Navigator εξαιρετικής ποιότητας και αυξημένης λευκότητας, κάνουν τις εργασίες, τα βιβλία, τις σημειώσεις ή τις παρουσιάσεις πιο ευανάγνωστες και πιο ξεκούραστες στο μάτι, κάτι που οι πελάτες μας, το επισημαίνουν αρκετά συχνά. Η εκτύπωση και η βιβλιοδεσία που παρέχουμε είναι μία από τις ποιοτικότερες στο Μαρούσι και την Αθήνα γενικότερα. Μια δοκιμή είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να καταλάβετε τι εννοούμε. Από το 1999 εξυπηρετούμε όχι μόνο το Μαρούσι, αλλά και τις γύρω περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση).

Αναλυτικότερα οι βιβλιοδεσίες μας χωρίζονται σε:

Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία πλαστικού σπιράλ

Η βιβλιοδεσία πλαστικού σπιράλ είναι μια βιβλιοδεσία οικονομική, αλλά αρκετά αξιόπιστη και εύχρηστη. Επιτρέπει σε αυτόν που τη χρησιμοποιεί και τη διαβάζει, να την έχει ανοιχτή στο γραφείο του και απλώς να γυρίζει τα φύλλα ενώ παράλληλα κρατάει σημειώσεις ή κάνει διορθώσεις. Συνίσταται περισσότερο για βιβλία, σημειώσεις και εργασίες που προορίζονται για διάβασμα ή διορθώσεις. Στην εκτύπωση μας, πάντα εκτυπώνουμε το εξώφυλλο σε χοντρό χαρτί, βάζουμε επίσης χοντρό χαρτόνι πίσω, και διαφάνειες μπρος-πίσω

Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία Μεταλλικού σπιράλ

Η βιβλιοδεσία μεταλλικού σπιράλ είναι το πιο ευπαρουσίαστο δέσιμο σπιράλ.   Επιτρέπει επίσης σε αυτόν που το διαβάζει να το έχει ανοιχτό στο γραφείο του και να γυρίζει τα φύλα κατά 360 μοίρες κάτι που τον βοηθάει να πιάνει λιγότερο χώρο ή ακόμα και να το διαβάζει πιο εύκολα καθήμενος ή και ξαπλωμένος. Συνίσταται όπως και το πλαστικο, για βιβλία, σημειώσεις, εργασίες αλλά και παρουσιάσεις.  Στην εκτύπωση που πραγματοποιούμε στο κέντρο φωτοτυπίας και εκτύπωσης σε βιβλία, σημειώσεις κλπ, πάντα εκτυπώνουμε το εξώφυλλο σε χοντρό χαρτί, βάζουμε επίσης χοντρό χαρτόνι πίσω, και διαφάνειες μπρος-πίσω.

Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία Θερμοκόλληση

Η θερμοκόλληση που χρησιμοποιούμε είναι μεταλλική και πάρα πολύ ανθεκτική. Έχει μεταλλική ράχη που αγκαλιάζει τα φύλα και παράλληλα έχει χοντρή διαφάνεια μπρος πίσω. Σε συνδυασμό με την ποιοτική μας εκτύπωση, η μεταλλική βιβλιοδεσία είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία Χαρτόδετη

Η χαρτόδετη βιβλιοδεσία είναι μια βιβλιοδεσία με την οποία δένονται πολλά βιβλία όπως π.χ. του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων, πάρα πολλές λογοτεχνικές εκδόσεις, πολλές Πτυχιακές Εργασίες, Διδακτορικά κλπ.

Στη Χαρτόδετη βιβλιοδεσία το εξώφυλλο και οπισθόφυλλο είναι ένα ενιαίο χαρτόνι το οποίο αγκαλιάζει τα φύλλα τα οποία κολλάνε στη ράχη με ισχυρή κόλλα.Στη Χαρτόδετη βιβλιοδεσία μπορεί να γίνει πλαστικοποίηση για μεγαλύτερη αντοχή του εξωφύλλου. 

Για τη συγκεκριμένη εκτύπωση και βιβλιοδεσία χρειαζόμαστε μία εργάσιμη και ανάλογα τον όγκο της εκτύπωσης

χαρτοδετη βιβλιοδεσια

Είτε πρόκειται για πλαστικό, συρμάτινο σπιράλ, είτε προκειται για θερμοκόλληση ή χαρτόδετη βιβλιοδεσία,  είτε βρίσκεστε στο Μαρούσι, είτε στις γύρω περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση), στο κατάστημα “Γιάννης Πανταζής”  Διονύσου 25-27 Μαρούσι, μπορούμε να σας παράσχουμε υπηρεσίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας υψηλού επιπέδου οι οποίες πάντα περνούν τρία στάδια ποιοτικού ελέγχου πριν παραδοθούν. 

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

Γιάννης Πανταζής

Εκτύπωση και βιβλιοδεσία, σπιράλ, θερμοκόλληση

Διονύσου 25-27, Μαρούσι
email: pantcopy@gmail.com

τηλ. 210 6120696

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Tags: Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία, σπιραλ, θερμοκόλληση