εκτύπωση και βιβλιοδεσία σπιράλ θερμοκόλληση

Εκτύπωση και βιβλιοδεσία

Από το 1999 μέχρι σήμερα έχω πραγματοποιήσει εκτύπωση και βιβλιοδεσία σε πάνω από 10,000 βιβλία, εργασίες, σημειώσεις και έχω κάνει άλλες τόσες βιβλιοδεσίες είτε αυτές είναι σπιράλ (πλαστικό ή συρμάτινο) είτε θερμοκόλληση. Το γεγονός ότι στο Κατάστημα «Γιάννης Πανταζής – PANCOPY» (Διονύσου 25-27 στο Μαρούσι) εκτυπώνουμε σε εκτυπωτικά μηχανήματα Konica Minolta και χρησιμοποιούμε χαρτί Navigator ή INACOPIA εξαιρετικής ποιότητας και αυξημένης λευκότητας, κάνουν τις εργασίες, τα βιβλία, τις σημειώσεις ή τις παρουσιάσεις πιο ευανάγνωστες και πιο ξεκούραστες στο μάτι, κάτι που οι πελάτες μας, το επισημαίνουν αρκετά συχνά. Η εκτύπωση και η βιβλιοδεσία που παρέχουμε, είναι μία από τις ποιοτικότερες στο Μαρούσι και την Αθήνα γενικότερα.  Από το 1999 εξυπηρετούμε όχι μόνο το Μαρούσι, αλλά και τις γύρω περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση).

Αναλυτικότερα οι βιβλιοδεσίες μας χωρίζονται σε:

Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία πλαστικού σπιράλ

Η βιβλιοδεσία πλαστικού σπιράλ είναι μια βιβλιοδεσία οικονομική, αλλά αρκετά αξιόπιστη και εύχρηστη. Επιτρέπει σε αυτόν που τη χρησιμοποιεί και τη διαβάζει, να την έχει ανοιχτή στο γραφείο του και απλώς να γυρίζει τα φύλλα ενώ παράλληλα κρατάει σημειώσεις ή κάνει διορθώσεις. Συνίσταται περισσότερο για βιβλία, σημειώσεις και εργασίες που προορίζονται για διάβασμα ή διορθώσεις. Στην εκτύπωση μας, πάντα εκτυπώνουμε το εξώφυλλο σε χοντρό χαρτί, βάζουμε επίσης χοντρό χαρτόνι πίσω, και διαφάνειες μπρος-πίσω

Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία Μεταλλικού σπιράλ

Η βιβλιοδεσία μεταλλικού σπιράλ είναι το πιο ευπαρουσίαστο δέσιμο σπιράλ.   Επιτρέπει επίσης σε αυτόν που το διαβάζει να το έχει ανοιχτό στο γραφείο του και να γυρίζει τα φύλα κατά 360 μοίρες κάτι που τον βοηθάει να πιάνει λιγότερο χώρο ή ακόμα και να το διαβάζει πιο εύκολα καθήμενος ή και ξαπλωμένος. Συνίσταται όπως και το πλαστικο, για βιβλία, σημειώσεις, εργασίες αλλά και παρουσιάσεις.  Στην εκτύπωση που πραγματοποιούμε στο κέντρο φωτοτυπίας και εκτύπωσης σε βιβλία, σημειώσεις κλπ, πάντα εκτυπώνουμε το εξώφυλλο σε χοντρό χαρτί, βάζουμε επίσης χοντρό χαρτόνι πίσω, και διαφάνειες μπρος-πίσω.

εκτυπωση και βιβλιοδεσία

Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία Θερμοκόλληση

Η θερμοκόλληση που χρησιμοποιούμε είναι μεταλλική και πάρα πολύ ανθεκτική. Έχει μεταλλική ράχη που αγκαλιάζει τα φύλα και παράλληλα έχει χοντρή διαφάνεια μπρος πίσω. Σε συνδυασμό με την ποιοτική μας εκτύπωση, η μεταλλική βιβλιοδεσία είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία Σπιράλ: Τα Οφέλη

Η εκτύπωση και βιβλιοδεσία με πλαστικό ή συρμάτινο σπιράλ είναι μια αξιόπιστη και εξαιρετικά δημοφιλής μέθοδος δημιουργίας εγγράφων και βιβλίων. Αυτή η τεχνική προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων που κάνουν την εκτύπωση με σπιράλ να ξεχωρίζει ανάμεσα στις διάφορες επιλογές δημιουργίας εγγράφων. Στο παρακάτω κείμενο, θα εξετάσουμε αναλυτικά αυτά τα πλεονεκτήματα.

1. Ευκολία Ανάγνωσης

Η εκτύπωση με σπιράλ προσφέρει μια εξαιρετικά ευκολοδιάβαστη εμπειρία. Οι σελίδες του έγγραφου παραμένουν επίπεδες και οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν το έγγραφο ευρέως, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την πτυχή. Αυτό καθιστά την εκτύπωση σπιράλ μια εξαιρετική επιλογή για εκπαιδευτικά βιβλία, οδηγούς και παρουσιάσεις.

2. Δυνατότητα Ανοίγματος σε 360 Μοίρες στο συρμάτινο σπιράλ.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της εκτύπωσης σπιράλ είναι η δυνατότητα ανοίγματος του εγγράφου σε 360 μοίρες. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να διαβάζουν το έγγραφο και να το προσαρμόζουν σε οποιαδήποτε γωνία τους βολεύει, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκπαιδευτικά βιβλία και εγγράφα που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα που απαιτούν ευελιξία.

3. Ανθεκτικότητα στη Χρήση

Το σπιράλ είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του στη χρήση. Οι σελίδες δεν σκίζονται εύκολα και οι σπιράλ δεν ξεβγάζονται εύκολα, κάνοντας το έγγραφο πολύ ανθεκτικό στον χρόνο. Η προσθήκη πλαστικών διάφανων εξωφύλλων κάνει τη βιβλιοδεσία ακόμα πιο ανθεκτική. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα βιβλία και τα έγγραφα που πρέπει να αντέχουν στη συχνή χρήση και τον φυσικό φθορά.

4. Ευκολία στην Προσθήκη Σελίδων

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της εκτύπωσης και δέσιμο με πλαστικό σπιράλ είναι η ευκολία προσθήκης νέων σελίδων. Αν οι χρήστες θέλουν να επεκτείνουν ένα έγγραφο ή να προσθέσουν νέα περιεχόμενα, μπορούν να το κάνουν εύκολα, χωρίς την ανάγκη να επανεκτυπώσουν ολόκληρο το έγγραφο.

5. Ευκολία Προσαρμογής

Η εκτύπωση σπιράλ προσφέρει επίσης μεγάλη ευελιξία στον τρόπο που μπορεί να προσαρμοστεί. Είναι δυνατό να επιλέξετε διάφορα χρώματα σπιράλ και εξωτερικές καλύψεις, προσθέτοντας έτσι προσαρμογή στην εμφάνιση του έγγραφου.

6. Όμορφη Παρουσίαση

Η εκτύπωση με σπιράλ επιτρέπει την παρουσίαση των εκτυπωμένων σελίδων με όμορφο τρόπο. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για βιβλία και έγγραφα που περιλαμβάνουν γραφή, σχέδια, γραφικές αναπαραστάσεις και γενικά περιεχόμενο που απαιτεί ακριβή τοποθέτηση στη σελίδα.

7. Οικονομία

Η εκτύπωση με σπιράλ είναι συνήθως οικονομική. Οι υλικές δαπάνες είναι συγκρίσιμες ή ακόμη και χαμηλότερες από άλλες μεθόδους βιβλιοδεσίας, και αυτό την καθιστά μια προσιτή επιλογή για πολλούς.

Συνοψίζοντας, η εκτύπωση και βιβλιοδεσία με σπιράλ προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, κάνοντάς την μια εξαιρετική επιλογή για πολλές εφαρμογές.

Είναι μια οικονομική, ευέλικτη και ανθεκτική μέθοδος που βοηθά στην αποτελεσματική παρουσίαση του περιεχομένου, καθιστώντας το έγγραφο προσιτό και εύκολο στη χρήση και ανάγνωση.

εκτύπωση και βιβλιοδεσία σπιράλ θερμοκόλληση

Εκτύπωση και βιβλιοδεσία με Θερμοκόλληση: Τα οφέλη

Η εκτύπωση και η βιβλιοδεσία με θερμοκόλληση είναι μια σύγχρονη τεχνική που έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται και παρουσιάζονται τα έγγραφα και τα βιβλία. Αυτή η μέθοδος έχει πληθώρα πλεονεκτημάτων, τα οποία την καθιστούν προτιμώμενη επιλογή για επιχειρήσεις και άτομα που αναζητούν υψηλή ποιότητα και αισθητική στα εκτυπωμένα τους έγγραφα. Ας εξετάσουμε τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας με θερμοκόλληση

1. Ανθεκτικότητα:

Οι σελίδες που έχουν συγκολληθεί θερμικά είναι πολύ πιο ανθεκτικές στη φθορά και την υγρασία σε σύγκριση με την παραδοσιακή βιβλιοδεσία.

2. Γρήγορη Παραγωγή:

Η θερμοκόλληση είναι γρήγορη και αποδοτική, επιτρέποντας τη γρήγορη παραγωγή μικρών και μεγάλων ποσοτήτων εγγράφων.

3. Περιβαλλοντικά Φιλική:

Η εκτύπωση και βιβλιοδεσία με θερμοκόλληση είναι φιλική προς το περιβάλλον, καθώς δεν απαιτεί χρήση μεγάλης ποσότητας κόλλας ή χημικών.

4. Οικονομική:

Η θερμοκόλληση είναι μια οικονομική μέθοδος παραγωγής, καθώς μειώνει το κόστος της εργασίας και των υλικών.

Συνολικά, η εκτύπωση και βιβλιοδεσία με θερμοκόλληση προσφέρει υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα, ταχύτητα και εξατομίκευση, καθιστώντας την ιδανική για διάφορες εφαρμογές, από βιβλία και περιοδικά έως εταιρικά έγγραφα και εκπαιδευτικό υλικό. Αναδεικνύει την ποιότητα και την επαγγελματικότητα σε κάθε έκδοση, και τα πλεονεκτήματά της την καθιστούν μια αξιόπιστη επιλογή για κάθε εκτυπωτική ανάγκη.

Βιβλιοδεσία Κόστος

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τρία είδη βιβλιοδεσίας: Πλαστικό σπιράλ, Συρμάτινο σπιράλ, Θερμοκόλληση με μεταλλική ράχη. Το κόστος κάθε βιβλιοδεσίας είναι το κάτωθι.

  • Πλαστικό σπιράλ (έως 100 φύλλα): 1,50€
  • Πλαστικό σπιράλ (πάνω από 100 φύλλα): 2,00€
  • Συρμάτινο σπιράλ (έως 100 φύλλα): 2,50€
  • Συρμάτινο σπιράλ (πάνω από 100 φύλλα): 3,00€
  • Θερμοκόλληση Μεταλλική ράχη: 3,00€

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Είτε πρόκειται για πλαστικό, συρμάτινο σπιράλ, είτε προκειται για θερμοκόλληση, είτε βρίσκεστε στο Μαρούσι, είτε στις γύρω περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση), στο κατάστημα “PANCOPY: Γιάννης Πανταζής”  Διονύσου 25-27 Μαρούσι, μπορούμε να σας παράσχουμε υπηρεσίες εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας υψηλού επιπέδου οι οποίες πάντα περνούν τρία στάδια ποιοτικού ελέγχου πριν παραδοθούν. 

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

Γιάννης Πανταζής

Εκτύπωση και βιβλιοδεσία, σπιράλ, θερμοκόλληση

Διονύσου 25-27, Μαρούσι
email: pantcopy@gmail.com

τηλ. 210 6120696

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Tags: Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία, εκτυπωση σπιραλ, εκτυπωση θερμοκόλληση, δεσιμο με σπιραλ