ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΧΕΔΙΩΝ

Φωτοτυπίες Σχεδίων (Αρχιτεκτονικά - Πολεοδομίας)

Οι Φωτοτυπίες Σχεδίων (Έγχρωμα, Ασπρόμαυρα, Αρχιτεκτονικών, Πολεοδομίας) είναι μία από τις υπηρεσίες που παρέχουμε και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, μιας και προσωπικά ξεκίνησα να βγάζω φωτοτυπίες σχεδίων σε αντιγραφικό αμμωνίας, έπειτα σε ξηρογραφικό  και αργότερα σε Plotter εργαζόμενος στο Μαρούσι και εξυπηρετώντας γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά και Αθήνα).

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια αποτελούν βασικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία του κλάδου των κατασκευών και της αρχιτεκτονικής. Είναι το σημείο εκκίνησης για τη δημιουργία ενός κτιρίου ή χώρου και χρησιμοποιούνται για να κατανοήσουν και να σχεδιάσουν το έργο στο σύνολό του. Για αυτό το λόγο, η ποιότητα των φωτοτυπιών αρχιτεκτονικών σχεδίων είναι απολύτως καθοριστική για την επιτυχία του έργου. Στο κατάστημά μας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας φωτοτυπίες αρχιτεκτονικών σχεδίων, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση των προτύπων και των λεπτομερειών των σχεδίων σας.

Τεχνικές εταιρείες, Πολιτικοί μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και τοπογράφοι, είναι η γκάμα των πελατών μας στη φωτοτυπία σχεδίων έγχρωμων και ασπρόμαυρων. Κάθε εργασία φωτοτύπησης σχεδίων, περιλαμβάνει τη φωτοτυπία, το δίπλωμα, τον έλεγχο και την τακτοποίηση της όλης εργασίας. Με μεγάλη προσοχή παραδίδουμε κάθε εργασία δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα. Φωτοτυπόύμε όπως αναφέραμε, ασπρόμαυρα και αλλά έγχρωμα σχέδια σε σύγχρονα Plotter cannon τελευταίας γενιάς, πάντα με αυθεντικά μελάνια.

Υπηρεσίες που Προσφέρουμε

Στο κατάστημά μας, παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες φωτοτυπίας για να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε επαγγελματία του χώρου. Μερικές από αυτές είναι:

  • Ψηφιακή Φωτοτυπία: Χρησιμοποιώντας τεχνολογία υψηλής ανάλυσης και χρωμάτων, προσφέρουμε ψηφιακή φωτοτυπία αρχιτεκτονικών σχεδίων για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή απεικόνιση των λεπτομερειών και της ποιότητας των σχεδίων σας.
  • Φωτοτυπία Μεγάλου Μεγέθους: Για μεγάλα αρχιτεκτονικά σχέδια που απαιτούν Φωτοτυπία μεγάλου μεγέθους, διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό που επιτρέπει την απόδοση των σχεδίων σε μεγάλες επιφάνειες χωρίς να χάνεται η ποιότητα ή η ακρίβεια των λεπτομερειών.
  • Προσαρμοσμένες Υπηρεσίες: Κατανοώντας τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη, προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες φωτοτυπίας για να καλύψουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των αρχιτεκτονικών σχεδίων σας.

Φωτοτυπίες έγχρωμων σχεδίων

Τα έγχρωμα σχέδια που φωτοτυπούμε, είναι υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας μιας κι εκτυπώνονται από το τελευταίας τεχνολογίας Plotter Canon Image ProGraph  3100. Είτε πρόκειται για τοπογραφικά, όψεις, τομές, διαγράμματα κάλυψης, ξυλότυπους, ασθενή ρεύματα κλπ, η φωτοτυπία των  έγχρωμων σχεδίων που παρέχουμε στους Ελεύθερους Επαγγελματίες και τις Εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι υψηλής ποιότητας.

 

Φωτοτυπία Αρχιτεκτονικών ασπρόμαυρων σχεδίων

Ότι ισχύει για τη φωτοτύπηση έγχρωμων σχεδίων από το φωτοτυπικό μας κέντρο, ισχύει και για την φωτοτυπία ασπρόμαυρων σχεδίων. Το γεγονός όμως ότι φωτοτυπούνται σε υψηλής ανάλυσης plotter και όχι σε ξηρογραφικό, τους δίνει μεγαλύτερη ποιότητα στη φωτοτυπία.

ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΧΕΔΙΩΝ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΧΕΔΙΩΝ (ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ)

ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ-ΣΧΕΔΙΩΝ
ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ-ΣΧΕΔΙΩΝ
ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ-ΣΧΕΔΙΩΝ
ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ-ΣΧΕΔΙΩΝ

Γιατί να Επιλέξετε το Κατάστημά μας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το κατάστημά μας είναι η καλύτερη επιλογή για τις φωτοτυπίες αρχιτεκτονικών σχεδίων σας:

  • Έμπειρο Προσωπικό: Διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φωτοτυπίας.
  • Υψηλή Ποιότητα Εκτύπωσης: Χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία εκτύπωσης για να εξασφαλίσουμε ότι τα αρχιτεκτονικά σχέδια σας εκτυπώνονται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ακρίβεια.
  • Γρήγορη και Αξιόπιστη Υπηρεσία: Στοχεύουμε στην παροχή γρήγορων και αξιόπιστων υπηρεσιών, ώστε να μπορείτε να έχετε τα αρχιτεκτονικά σχέδια σας στα χέρια σας όταν τα χρειάζεστε.
  • Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών: Στο κατάστημά μας, η ικανοποίηση των πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία ή αίτημα ενημέρωσης σχετικά με την πορεία της εκτύπωσης ή των υπηρεσιών μας.

Στόχος μας

Στόχος μας είναι να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για τις φωτοτυπίες αρχιτεκτονικών σχεδίων και να συμβάλουμε στην επιτυχία των έργων και των οραμάτων σας. Είτε είστε αρχιτέκτονας, μηχανικός, διακοσμητής εσωτερικών χώρων, ή κάποιος που ασχολείται με τη δημιουργία και την υλοποίηση έργων, το κατάστημά μας θα είναι πάντα εδώ για να σας υποστηρίξει.

Η Εμπειρία 23 ετών και φιλοσοφία μας που βασίζεται στη  σύναψη μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων βασισμένων στην ποιότητα και την εύκολη διεκπαιρέωση  εργασιών. Είτε πρόκειται για ένα, είτε για εκατοντάδες σχέδια, εγγυούμαστε άριστο αποτέλεσμα και απροβλημάτιστη συνεργασία.

Φωτοτυπίες σχεδίων τιμή

H τιμή φωτοτυπίας ασπρόμαυρων σχεδίων είναι για Α2: 0,95ευρώ, Α1: 1,37 ευρώ, Α0: 1,95 ευρώ, ενώ η τιμή έγχρωμων σχεδίων είναι  Α2: 1,69 ευρώ, Α1: 2,37 ευρώ, Α0: 3,40 ευρώ. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Για Μηχανικούς,  Τεχνικές εταιρείες, Οργανισμούς παρέχουμε πάγια έκπτωση στις υπηρεσίες  σχεδίων  -15% με την έκδοση τιμολογίων

Για μεγάλες εργασίες και project, παρεχουμε έκπτωση μέχρι -40% ανάλογα την ποσότητα και τον χρόνο παράδοσης. Καλέστε μας ή στείλτε μας email για οικονομική προσφορά στο pantcopy.gr

Στην τιμή περιλαμβάνεται έλεγχος ποιότητας, δίπλωμα και τακτοποίηση των σχεδίων με τη σειρά όταν ή εκτύπωση αφορά εκατοντάδες τεμάχια. Παραλαμβάνετε την εργασία ολοκληρωμένη χωρίς τον φόβο λαθών. Κάθε εργασία ελέγχεται τριπλά πριν παραδοθεί.

Χρόνος παράδοσης κατόπιν συμφωνίας

Στις άνωθεν τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2023

Εκτός από τις φωτοτυπίες σχεδίων

Εκτός από φωτοτυπίες σχεδίων είμαστε εξειδικευμένοι  στο print Σχεδίων στη σάρωση σχεδίων και την αποθήκευή του σε αρχεία. Είτε αυτά είναι έγχρωμα, είτε ασπρόμαυρα.

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε εταιρεία  στο Μαρούσι ή στις γύρω περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά και Αθήνα) στο κατάστημα “Γιάννης Πανταζής”  Διονύσου 25-27 Μαρούσι, μπορούμε να σας παράσχουμε υψηλής ποιότητας φωτοτυπίες σχεδίων έγχρωμων και ασπρόμαυρων υψηλού επιπέδου οι οποίες πάντα περνούν τρία στάδια ποιοτικού ελέγχου πριν παραδοθούν.  Για Μηχανικούς και Τεχνικές εταιρείες, παρέχουμε έκπτωση στις υπηρεσίες μας 15%. Αποστείλατε σήμερα αίτημα προσφοράς στο email που αναγράφεται παρακάτω.

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

Γιάννης Πανταζής

Διονύσου 25-27, Μαρούσι
210 6120696
email: pantcopy@gmail.com

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Tags: Φωτοτυπίες Σχεδίων