εκτυπωση-καμβα

Εκτύπωση σε Καμβά

Η εκτύπωση σε καμβά έχει γίνει η νέα τάση στο χώρο της διακόσμησης και του design. Αναδεικνύει την τέχνη και τις φωτογραφίες με μια μοναδική και εντυπωσιακή αισθητική, προσθέτοντας ζωντάνια και χαρακτήρα σε κάθε χώρο.

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε την καλύτερη εκτύπωση σε καμβά, με υψηλής ποιότητας υλικά και εκτύπωση που αναδεικνύει κάθε λεπτομέρεια του σχεδίου. Επιλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία ή το αγαπημένο σας έργο τέχνης και δημιουργήστε μια πρωτότυπη διακόσμηση για το σπίτι ή το γραφείο σας. Με την εκτύπωση σε καμβά, θα απογειώσετε τη διακόσμησή σας και θα δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό χώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Εκτύπωση σε καμβά είναι μια εργασία που αναλαμβάνουμε με επιτυχία μιάς και εκτυπώνουμε σε καμβάδες πάνω από 15 χρόνια στο Μαρούσι αλλά και εξυπηρετώντας γειτονικές περιοχές όπως η Κηφισιά, η Πεύκη, το Χαλάνδρι, η Λυκόβρυση και τα Μελίσσια.

Επειδή η ποιότητα της εκτύπωσης είναι εξαιρετική και η ανάλυση μεγάλη, μπορούμε να τυπώσουμε φωτογραφίες, εργα τέχνης, αγιογραφίες, διακοσμητικά θέματα από αρχεία που θα μας φέρετε.

Μερικές εφαρμογές της εκτύπωσης σε καμβά:

Προσωποποιημένες εκτυπώσεις σε καμβά με τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας:

Με τις προσωποποιημένες εκτυπώσεις σε καμβά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό και αξέχαστο έργο τέχνης που θα αναδείκνυε τις αγαπημένες σας στιγμές. Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και επιλέξτε το μέγεθος και το στυλ που ταιριάζουν καλύτερα στον χώρο σας. Είναι μια μοναδική διακοσμητική λύση που θα σας χαρίζει μια αίσθηση συνδεσιμότητας με τις αγαπημένες σας στιγμές.

Μοναδικές εκτυπώσεις σε καμβά από αγαπημένες φωτογραφίες:

Η δημιουργία ενός καμβά από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες είναι μια όμορφη διακοσμητική λύση που μπορεί να σας χαρίσει μια αίσθηση συνδεσιμότητας με τις αγαπημένες σας στιγμές. Επιλέξτε τη φωτογραφία που σας αρέσει περισσότερο και δημιουργήστε ένα έργο τέχνης που θα κρεμάσετε στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο σας.

εκτπυωση-σε-καμβα
εκτυπωση-καμβα
εκτπυπωση σε καμβα

Επαγγελματικές εκτυπώσεις σε καμβά για την επιχείρησή σας:

Η επαγγελματική εκτύπωση σε καμβά μπορεί να είναι μια εξαιρετική διακοσμητική λύση για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια φωτογραφία που αναδεικνύει την εταιρική σας ταυτότητα ή να εκτυπώσετε το λογότυπο της εταιρίας σας σε έναν καμβά που θα τοποθετηθεί στην υποδοχή ή στο γραφείο σας. Επιλέξτε το μέγεθος και το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης που θα προβάλει την επιχείρησή σας.

Εκτυπώσεις σε καμβά από αγαπημένα έργα τέχνης:

Με τις εκτυπώσεις σε καμβά από αγαπημένα έργα τέχνης μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή διακοσμητική λύση στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Επιλέξτε το έργο τέχνης που σας αρέσει και δημιουργήστε ένα αντίγραφο σε καμβά που θα σας χαρίσει την αίσθηση ότι έχετε το πρωτότυπο στον τοίχο σας.

Εκτυπώσεις σε καμβά για διακόσμηση σπιτιού ή γραφείου:

Οι εκτυπώσεις σε καμβά μπορούν να προσθέσουν στυλ στο σπίτι ή το γραφείο σας. Επιλέξτε αγαπημένες φωτογραφίες, από ταξίδια, οικογενειακές στιγμές, φιλικές συγκεντρώσεις και δημιουργήστε μια εξατομικευμένη διακοσμητική λύση που θα σας χαρίσει αναμνήσεις και συναισθήματα.

Εκτυπώσεις σε καμβά με τελάρο:

Η εκτύπωση σε καμβά με τελάρο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές εκτύπωσης στο χώρο της τέχνης και της διακόσμησης. Η τεχνική αυτή δίνει έμφαση στον πρωταγωνιστικό ρόλο του καμβά, προσφέροντας ένα έργο τέχνης ή μια φωτογραφία με μοναδικό χαρακτήρα και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η εκτύπωση σε καμβά με τελάρο επιτρέπει τη δημιουργία ενός ελκυστικού και εντυπωσιακού έργου τέχνης ή μιας φωτογραφίας, που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το τελάρο προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στο έργο, δημιουργώντας ένα αίσθημα βάθους και διαστάσεων.

Η διαδικασία εκτύπωσης σε καμβά με τελάρο είναι εξαιρετικά απλή και διαδικαστικά η ίδια με την εκτύπωση σε καμβά χωρίς τελάρο. Η διαφορά είναι ότι μετά την εκτύπωση, ο καμβάς τοποθετείται πάνω στο τελάρο και τυλίγεται γύρω από αυτό. Η διαδικασία αυτή δίνει στο έργο τέχνης μια επαγγελματική και περιποιημένη εμφάνιση.

Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις πολλές επιλογές μας για εκτύπωση σε καμβά με τελάρο, από φωτογραφίες του αγαπημένου σας τοπίου ή ζώου, έως έργα τέχνης από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα μηνύματα, κείμενα ή σήμανση στις εκτυπώσεις σας, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά στο έργο σας.

εκτυπωση-σε-καμβα

Εκτυπώσεις σε καμβά για γάμους, βαφτίσια και άλλες εκδηλώσεις:

Η εκτύπωση σε καμβά είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους γάμους, τα βαπτίσια και άλλες εκδηλώσεις. Δημιουργήστε μια εξατομικευμένη εκτύπωση με το όνομα και την ημερομηνία της εκδήλωσης ή επιλέξτε μια φωτογραφία από την εκδήλωση και δημιουργήστε ένα μοναδικό έργο τέχνης που θα σας χαρίσει αναμνήσεις για πάντα.

Εκτυπώσεις σε καμβά με μοναδικά μοτίβα και σχέδια:

Ανακαλύψτε μοναδικά μοτίβα και σχέδια που μπορείτε να εκτυπώσετε σε καμβά και να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή διακοσμητική λύση στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Επιλέξτε από διάφορα μοτίβα και σχέδια, όπως γεωμετρικά, φυσικά, αφηρημένα, ανθρώπινα σχήματα και πολλά άλλα, και δημιουργήστε μια μοναδική διακοσμητική λύση που θα κάνει τον χώρο σας να ξεχωρίζει.

———————————————

“Εκτυπώστε τα αγαπημένα θέματα σας σε καμβά για μια προσωπική νότα στον χώρο σας”

————————————————-

Στο κατάστημά μας, η ποιότητα των υλικών και η εξαιρετική εκτυπωτική τεχνολογία μας εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα και αντοχή στον χρόνο. Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας θα δώσουν ζωή στο έργο σας, εκτυπώνοντας τις εικόνες σας στον καμβά με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να το τελαρώσουμε στις διαστάσεις που θέλετε.

Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε είναι εσωτερικού χώρου, υδατοδυαλυτά και μη τοξικά.π

Στο κατάστημα “Γιάννης Πανταζής”  Διονύσου 25-27 Μαρούσι, μπορούμε να σας παράσχουμε υπηρεσίες εκτύπωσης καμβά υψηλού επιπέδου οι οποίες πάντα περνούν τρία στάδια ποιοτικού ελέγχου πριν παραδοθούν.  Ειτε μένετε στο Μαρούσι είτε στις γύρω περιοχές (Κηφισιά, Μελίσσια, Χαλάνδρι, Πεύκη, Λυκόβρυση) μπορείτε να μας αποστείλετε τα αρχεία σας στο email που αναγράφεται παρακάτω για μια εκτίμηση κόστους αλλά και έλεγχο ποιότητας του αρχείου.

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

Γιάννης Πανταζής

Διονύσου 25-27, Μαρούσι
210 6120696
email: pantcopy@gmail.com

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά