Οικονομικοί κατάλογοι Εστιατορίων

Οικονομικοί Κατάλογοι Εστιατορίων

Οι οικονομικοί κατάλογοι εστιατορίων αλλά και bar ή café, είναι μια προσιτή και πολύ ποιοτική λύση για το εστιατόριο σας. Χωρίς μεγάλα κόστη, μπορείτε να έχετε έναν κατάλογο τον οποίο μπορείτε να αντικαταστήσετε εύκολα σε περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές στις τιμές σας.

Οικονομικοί Κατάλογοι Εστιατορίου, Bar, Café

Οι οικονομικοί κατάλογοι εντιατορίων, bar, café που εκτυπώνουμε, μπορούν να είναι από ένα μονόφυλλο διπλής όψης πλαστικοποιημένο σε διάσταση Α5, Α4, Α3 ή και λίγο μεγαλύτερο (32×47 cm). Επειδή εκτυπώνουμε ψηφιακά, έχουμε τη δυνατότητα να τυπώνουμε και λίγα τεμάχια.

Οι οικονομικοί κατάλογοι κατάστημάτων εστίασης που κατασκευάζουμε αποτελούνται από χαρτί velvet 300 ή 350 γρ. και πλαστικοποιούνται είτε με ματ είτε με γυαλιστερή πλαστικοποίηση

Λόγω του χαμηλού κόστους, δεν χρειάζεται να κολλάτε αντιαισθητικά αυτοκολλητάκια ή να σβήνετε και να γράφετε με στυλο, επάνω στους παλιούς καταλόγους σας. Είναι αντιαισθητικό και αρκετοί πελάτες σας θα το εκλάβουν ως «τσαπατσουλιά» κάτι που δίνει κακή εικόνα και αργά ή γρήγορα, θα πλήξει την επιχείρησή σας.

Ένας οικονομικός, αλλά καθαρός και λειτουργικός κατάλογος, είναι μακράν προτιμότερος από έναν πολυτελή αλλά με πρόχειρες αλλαγές σε τιμές και προϊόντα.

 

Οικονομικοί κατάλογοι ετσιατορίων

Κατάλογοι Εστιατορίων τιμές:

 

  • Κατάλογος Α4: Τιμή 1,50€ τμχ
  • Κατάλογος Α3: Τιμή: 2,00€ τμχ
  • Κατάλογος 32 x 47: Τιμή: 2,70€ τμχ
  • Κατάλογος τετρασέλιδος Α4(κλειστός): Τιμή: 2,70€ τμχ

 Οι κατάλογοι είναι εκτυπωμένοι μπρος πίσω σε χαρτί 300γρ. και είναι πλαστικοποιημένοι.

Η τιμή ισχύει για ελάχιστη ποσότητα 20 τεμαχίων. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το δημιουργικό. Για περισσότερους ή λιγότερους καταλόγους και λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας στο pantcopy@gmail.com και θα σας δώσουμε την προσφορά μας.

εκτυπώσεις καταλόγων

Δημιουργία οικονομικών Καταλόγων

Το γραφιστικό μας τμήμα μπορεί να δημιουργήσει τους οικονομικούς καταλόγους  που χρειάζεστε έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα λειτουργικός και όμορφος κατάλογος για την επιχείρησή σας. Θα χρειαστούμε ενδεχομένως κάποιον παλιό κατάλογο που έχετε και στον οποίο θέλετε να κάνετε αλλαγές. Αν το έχετε και σε ψηφιακή επεξεργάσιμη μορφή θα γλιτώσετε τα κόστη δημιουργίας του καταλόγου από την αρχή.

Αν δεν έχετε κάποιον κατάλογο και ξεκινάτε τώρα, μπορείτα να μας στείλετε τα στοιχεία σε κάποιο email, ή σε κάποιο χειρόγραφο και θα αναλάβουμε εμείς τα υπόλοιπα.

Το κόστος δημιουργίας ενός καταλόγου ξεκινάει από 10 ευρώ το κάθε φύλλο. Σε κάθε περίπτωση, θα σας δώσουμε προσφορά για ολόκληρη την εργασία, μόλις έχουμε υπόψιν μας όλα τα δεδομένα.

Συνοψίζοντας...

Βρίσκομαι στο χώρο της εκτύπωσης και της δημιουργίας από το 1999 και κατανοώ πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών εστίασης στο κομμάτι των καταλόγων. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε οικονομικές και ποιοτικές λύσεις.

PANCOPY

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ)

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

Εκτύπωση Οικονομικών Καταλόγων Εστιατορίων

ΤΗΛ. 210 6120696

 e-mail: pantcopy@gmail.com

Tags: Οικονομικοί Κατάλογοι εστιατορίων, Οικονομικοί Κατάλογοι bar, Οικονομικοί Κατάλογοι cafe,  Εκτύπωση Οικονομικών Καταλόγων εστιατορίων, Εκτύπωση Οικονομικών Καταλόγων bar, Εκτύπωση Οικονομικών Καταλόγων cafe