ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Ψηφιοποίηση Αρχιτεκτονικών Σχεδίων και Τοπογραφικών

Η Ψηφιοποίηση Αρχιτεκτονικών Σχεδίων και Τοπογραφικών η ψηφιοποίηση σχεδίων πλοίων (πλάνα), αλλά και χαρτών, είναι μια εργασία την οποία έχω ξεκινήσει από τα τέλη της δεκαετίας του 90 μέχρι και σήμερα, που την έχω τελειοποιήσει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό και με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.  Έχοντας εργασθεί στο Μαρούσι και εξυπηρετώντας γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά την υπόλοιπη Αθήνα) παρέχω υπηρεσίες ψηφιοποίησης υψηλού επιπέδου.

Η ψηφιοποίηση τοπογραφικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων αλλά και μεγαλων χαρτων είναι μια εργασία που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί το αποτέλεσμα πρέπει να είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών.  Η διαδικασία και ο τρόπος ποικίλει ανάλογα με το αρχείο.

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Η ψηφιοποίηση Σχεδίων (Αρχιτεκτονικά, Πολεοδομίας και τα Πλάνα πλοίων από Ναυτιλιακές εταιρείες) πρέπει να είναι ευκρινές και τα αρχεία να είναι ελαφριά, για να μπορούν να ανέβουν σε πλατφόρμες (π.χ. κτηματολόγιο) ή να αποστέλλονται με email και άλλες υπηρεσίες αποστολής αρχείων (we transfer, transfer xl).

Στο κατάστημα μας, εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε τη δυνατότητα να τα ψηφιοποιήσουμε ασπρόμαυρα ή έγχρωμα σε διάσταση ΑO+ με σαρωτή Canon τελευταίας γενιάς σε μορφή PDF, TIFF  και JPG  για το Μαρούσι τις γύρω περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση) αλλά και την υπόλοιπη Αθήνα και Αττική.

 

Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε για τις τεχνικές λεπτομέρειες της ψηφιοποίησης ώστε να είναι κατάλληλο για τη χρήση που το θέλετε.

σκαναρισμα σχεδίων εγχρωμα

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΡΤΗ

Η ψηφιοποίηση Χάρτη είναι μια υπηρεσία που αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία και άριστο αποτέλεσμα μιας και οι σύγχρονοι σαρωτές μας, μπορούν να μας δώσουν άριστο αποτέλεσμα. Είτε πρόκειται για θαλάσσιο χάρτη Ναυτιλιακής εταιρείας, είτε για χάρτη περιοχής τα ψηφιοποιημένα αρχεία που παραδίδουμε είναι ευδιάκριτα και ελαφριά

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

Ψηφιοποίηση σχεδίων τιμή

Η ποιότητα της ψηφιοποίησης που παρέχουμε είναι αρκετά υψηλή,  και η τιμή είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική για την ποιότητα που προσφέρουμε.

  • Μέχρι 20 σχέδια ανεξαρτήτου διάστασης, η τιμή είναι 1,00€ ανα σχέδιο (μέχρι 2 μέτρα)
  • Από 20 σχέδια και πάνω, η τιμή είναι 0,80€ (μέχρι 2 μέτρα)
  • Από 2 μέτρα και πάνω η τιμή είναι 1,20€ ανεξαρτήτου ποσότητας
  • Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Είτε πρόκειται για Σχέδια, Πλάνα, χάρτες, αφίσες και είτε βρίσκεστε στο Μαρούσι ή στις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση), μπορούμε να σας παράσχουμε υπηρεσίες ψηφιοποίησης υψηλού επιπέδου οι οποίες περνούν τρία στάδια ελέγχου πριν παραδοθούν. Πρώτα ελέγχουμε τα έγγραφα, μετά ψηφιοποιούμε και αποθηκεύουμε και μετά ελέγχουμε την ποιότητα της ψηφιοποίησης και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία στα τεμάχια που πιστεύουμε ότι χρειάζονται βελτίωση. Στο τέλος παραδίδουμε την εργασία σε USB, CD ή DVD

Είτε είστε ιδιώτης, είτε εταιρεία, θα χαρώ να παράσχω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ψηφιοποίησης . Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Μπορείτε επίσης να περάσετε και να ψηφιοποιήσετε τα σχέδια σας στο Μαρούσι στη διεύθυνση μας (Διονύσου 25-27) στο ωράριο που αναγράφεται στο τέλος της σελίδας.

Βρισκόμαστε 4 λεπτά με τα πόδια από την Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου.

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Διονύσου 25-27, Μαρούσι

210 6120696

email: pantcopy@gmail.com

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

tags: ψηφιοποίηση αρχιτεκτονικών σχεδιων, τοπογραφικών, χαρτών, πλανων πλοίων, ψηφιοποίηση σχεδίων