εκτύπωση σουπλά

Εκτύπωση σουπλά για Βάπτιση, Γάμο κλπ

Η εκτύπωση σουπλά για βάπτιση και η εκτύπωση σουπλά γενικότερα,   έχει γίνει ένα απαραίτητο στοιχείο στον κόσμο των εκδηλώσεων, εστιατορίων και γενικότερα στη διακόσμηση τραπεζιών. Είτε οι εκδηλώσεις είναι για ιδιαίτερες περιστάσεις όπως μια βάπτιση, είτε για τη λειτουργία ενός εστιατορίου, τα σουπλά προσφέρουν μια ευκαιρία να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και να δώσετε μια πινελιά πολυτέλειας στο τραπέζι. 

Τα εκτυπωμένα σουπλά είναι λεπτά χαρτονένια  χαλάκια που τοποθετούνται κάτω από τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα στο τραπέζι. Εκτός από τη λειτουργικότητά τους ως προστασία του τραπεζιού, τα σουπλά μπορούν να αναδείξουν τη θεματολογία της εκδήλωσης ή την ταυτότητα του εστιατορίου. Μπορούν να τυπώνονται σε διάφορα χρώματα και σχέδια  ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Σουπλά χάρτινα εκτύπωση

Η εκτύπωση χάρτινων σουπλά αποτελεί μια οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τη διακόσμηση των τραπεζιών σας. Τα χάρτινα σουπλά μπορούν να εκτυπωθούν με διάφορα σχέδια, χρώματα και λογότυπα, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε περίσταση. Είναι ιδανικά για μίας χρήσης εκδηλώσεις, όπως πάρτι, γάμους και εταιρικά events, καθώς μπορούν να απορριφθούν εύκολα μετά τη χρήση τους, μειώνοντας έτσι την ποσότητα των πλυσίματος και της συντήρησης. 

Επιπλέον, τα χάρτινα σουπλά προσφέρουν μια ευκαιρία για να εκφράσετε την προσωπικότητα και τη δημιουργικότητά σας, διαμορφώνοντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στο τραπέζι. Συνεργαστείτε με εμάς που προσφέρει ποιοτικά χάρτινα σουπλά, υποστηρίζοντας την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Εκτύπωση σουπλά για βάπτιση

Η βάπτιση είναι μια ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή ενός παιδιού και της οικογένειάς του. Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσετε τη ζωή, την αγάπη και την ελπίδα. Ως εκ τούτου, η διακόσμηση του χώρου όπου θα γίνει η εκδήλωση είναι σημαντική. Η εκτύπωση σουπλά για βάπτιση μπορεί να προσθέσει μια πινελιά ομορφιάς και προσωπικότητας στο τραπέζι. Μπορείτε να επιλέξετε σχέδια που ταιριάζουν με το θέμα της βάπτισης, όπως αγγελάκια, πεταλούδες, αστεράκια ή ακόμα και το όνομα του παιδιού.

Για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, λάβετε υπόψη τα παρακάτω στοιχεία:
  • Συνοχή με το θέμα: Κατά την επιλογή του σχεδίου για τα σουπλά βάπτισης, σιγουρευτείτε ότι συνάδει με το γενικό θέμα της εκδήλωσης, ώστε να δημιουργήσετε μια συνοχή στη διακόσμηση.

  • Πρωτοτυπία: Χρησιμοποιήστε πρωτότυπα σχέδια και γραφικά που θα κάνουν τα σουπλά να ξεχωρίζουν και να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους καλεσμένους σας.

  • Ποιότητα εκτύπωσης: Επιλέξτε μια εταιρεία εκτύπωσης που προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις, ώστε τα σουπλά σας να έχουν ζωντανες, ευκρινείς εικόνες και χρώματα που δεν θα ξεθωριάζουν. Επίσης, επιλέξτε ανθεκτικά υλικά, που θα αντέχουν τη χρήση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

  • Ευελιξία στο μέγεθος και το σχήμα: Προσαρμόστε το μέγεθος και το σχήμα των σουπλά βάπτισης στις ανάγκες των τραπεζιών και του χώρου, επιτρέποντας μια εύκολη και άνετη τοποθέτηση.

  • Συμβουλές από επαγγελματίες: Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να οργανώσετε και να διακοσμήσετε τα σουπλά βάπτισης, μη διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές από επαγγελματίες στο χώρο της εκτύπωσης και της διακόσμησης.

Συνοψίζοντας, η εκτύπωση σουπλά για βάπτιση μπορεί να προσφέρει μια εξατομικευμένη και κομψή λύση για τη διακόσμηση των τραπεζιών κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής εκδήλωσης. Επιλέγοντας το κατάλληλο σχέδιο, χρώμα, μέγεθος και υλικό, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό και εντυπωσιακό περιβάλλον για τους καλεσμένους σας.

Μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη την ποιότητα της εκτύπωσης, καθώς και την ευκολία στη χρήση και τη δυνατότητα προσαρμογής των σουπλά στις ανάγκες της εκδήλωσής σας. Μια συνεργασία με μια αξιόπιστη εταιρεία εκτύπωσης θα σας βοηθήσει να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να κάνετε τη βάπτιση του παιδιού σας αξέχαστη.

Επιπλέον, τα σουπλά βάπτισης μπορούν να αποτελέσουν και μια όμορφη αναμνηστική προσφορά για τους καλεσμένους σας, καθώς μπορείτε να τα εκτυπώσετε με το όνομα του παιδιού και την ημερομηνία της βάπτισης. Έτσι, οι καλεσμένοι θα έχουν ένα χρήσιμο και προσωπικό δώρο για να θυμούνται αυτήν την ξεχωριστή ημέρα.

εκτύπωση σουπλά βάπτισης

Πώς να φτιάξω σουπλά βάπτισης

Για να φτιάξετε σουπλά βάπτισης που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους και θα συμπληρώσουν τη διακόσμηση της εκδήλωσης, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

• Διαλέξτε το σχέδιο: Σκεφτείτε ένα θέμα ή μοτίβο που ταιριάζει με τη βάπτιση, όπως παραμύθια, ζωάκια, φυτά ή γεωμετρικά σχήματα.

• Προσαρμοστικότητα: Προσαρμόστε το σχέδιο στα χρώματα και τη διακόσμηση του χώρου, δημιουργώντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

• Προσωπικά στοιχεία: Προσθέστε το όνομα του παιδιού, την ημερομηνία της βάπτισης και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε να εμφανίζεται στα σουπλά.

• Εκτύπωση: Επιλέξτε τις Εκτυπώσεις Πανταζής στο Μαρούσι που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα σουπλά σας.

• Διάταξη: Τοποθετήστε τα σουπλά στα τραπέζια με μια ελκυστική διάταξη που ταιριάζει με το σχήμα και το μέγεθος των τραπεζιών.

• Συντονισμός: Συνδυάστε τα σουπλά βάπτισης με τα υπόλοιπα αξεσουάρ του τραπεζιού, όπως χαρτοπετσέτες, πιάτα, ποτήρια και κεριά, για να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, θα μπορέσετε να φτιάξετε μοναδικά και εντυπωσιακά σουπλά βάπτισης που θα συμπληρώσουν τη διακόσμηση της εκδήλωσης και θα κάνουν τη βάπτιση του παιδιού σας αξέχαστη. Με λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα των υλικών, τα σουπλά σας θα γίνουν ένα σημαντικό κομμάτι της βάπτισης και θα αφήσουν ένα θετικό αποτύπωμα στη μνήμη των καλεσμένων σας.

Εκτύπωση σουπλά εστιατορίων

Τα σουπλά είναι απαραίτητα στοιχεία για τη διακόσμηση των τραπεζιών στα εστιατόρια. Εκτός από την προστασία του τραπεζιού, τα εκτυπωμένα σουπλά μπορούν να αναδείξουν το στυλ και τη φιλοσοφία του εστιατορίου. Επιλέξτε χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν με το ύφος του χώρου, από κλασικά μονόχρωμα μέχρι πιο ζωντανά και πολύχρωμα σχέδια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του εστιατορίου. Η εκτύπωση σουπλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει το λογότυπο του εστιατορίου, για να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητά του και να δημιουργήσει μια συνολική εντύπωση ποιότητας και συνέπειας.

εκτύπωση σουπλά εστιατορίου

Εκτύπωση σουπλά εστιατορίου - τιμοκατάλογος

Εκτός από την καθαρά διακοσμητική χρήση, τα σουπλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως τιμοκατάλογοι, προσφέροντας μια πιο πρακτική και κομψή λύση. Τα σουπλά τιμοκατάλογοι μπορούν να περιλαμβάνουν τις τιμές και τις περιγραφές των πιάτων που προσφέρονται στο εστιατόριο, καθώς και πληροφορίες για τις προτάσεις του σεφ και ειδικές προσφορές. Η χρήση εκτυπωμένων σουπλά τιμοκαταλόγων δίνει τη δυνατότητα εύκολης ενημέρωσης των τιμών και των μενού, καθώς μπορούν να αντικατασταθούν με νέα ανάλογα με τις ανάγκες του εστιατορίου.

Εκτύπωση σουπλά τιμή

  • 25 σουπλά τιμή: 15€
  • 50 σουπλά τιμή: 28€
  • 100 σουπλά τιμή: 60€
  • 200 σουπλά τιμή: 100€
  • 500 σουπλα τιμή: 180€

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται  ΦΠΑ 24%

Κατασκευάζουμε επίσης τη μακέτα του σουπλά σας κατόπιν συνεννόησης, με κόστος από 15 ευρώ+ΦΠΑ 24%

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ

Εφόσον και μόνο όταν υπάρχει έτοιμο αρχείο, οι κάρτες μπορούν να είναι έτοιμες σε 5 ώρες μετά την παραλαβή. Σε περίπτωση υπέρβασης του ωραρίου λειτουργίας, η παράδοση μπορεί να γίνει την επόμενη ημέρα στις 12:00

Συνοψίζοντας...

Η εκτύπωση σουπλά προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη διακόσμηση των τραπεζιών, είτε πρόκειται για ειδικές εκδηλώσεις όπως μια βάπτιση, είτε για την καθημερινή λειτουργία ενός εστιατορίου. Με τη χρήση εκτυπωμένων σουπλά, μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας και προσωπικότητας στο τραπέζι, κάνοντας τους καλεσμένους σας να νιώσουν πιο άνετα και ευπρόσδεκτοι.

Επιπλέον, η χρήση σουπλά τιμοκαταλόγων προσφέρει μια πρακτική λύση για την παρουσίαση των μενού και των τιμών, καθιστώντας την εμπειρία των καλεσμένων ακόμη πιο ευχάριστη.

Επιλέγοντας το κατάλληλο σχέδιο, χρώμα για τα εκτυπωμένα σουπλά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αρμονική και εντυπωσιακή εικόνα που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι. Είτε χρειάζεστε σουπλά για μια βάπτιση, είτε για το εστιατόριο σας, μην υποτιμάτε τη σημασία της εκτύπωσης σουπλά και της προσαρμοσμένης επιλογής σχεδίου και υλικού. Επενδύστε στην εκτύπωση σουπλά για να προσφέρετε μια αξέχαστη εμπειρία στους καλεσμένους σας, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εικόνα και τη φήμη του χώρου σας.

Τέλος, συνεργαστείτε με μια εταιρεία εκτύπωσης που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις. Έτσι, θα εξασφαλίσετε ότι τα σουπλά σας θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Είτε επιθυμείτε να προωθήσετε το εστιατόριο σας, να κάνετε τη βάπτιση του παιδιού σας αξέχαστη ή να παρουσιάσετε το μενού σας με κομψότητα, η εκτύπωση σουπλά είναι η λύση που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Συνοψίζοντας, η εκτύπωση σουπλά είναι μια πολυδιάστατη λύση που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς, από τη διακόσμηση μέχρι την παρουσίαση του μενού. Επενδύστε στην εκτύπωση σουπλά για να κάνετε τις εκδηλώσεις σας και το χώρο σας ακόμα πιο εντυπωσιακό, προσελκύοντας πελάτες και καλεσμένους και δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους.

Η εκτύπωση σουπλά είναι μια επένδυση που θα αποδώσει, βελτιώνοντας την εικόνα και την ατμόσφαιρα των τραπεζιών και δημιουργώντας μια άψογη εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

Εκτύπωση Σουπλά

ΤΗΛ. 210 6120696

 e-mail: pantcopy@gmail.com