ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΣΧΕΔΙΩΝ

Σκαναρισμα Σχεδίων και Τοπογραφικών

Το σκανάρισμα σχεδίων (Τοπογραφικών, Μηχανικών, Αρχιτεκτονικών, Πολεοδομίας,), το σκανάρισμα σχεδίων  πλοίων (πλάνα), αλλά και το σκαναρισμα χαρτών, είναι μια εργασία την οποία εκτελώ από τα τέλη της δεκαετίας του 90 μέχρι και σήμερα, που την έχω τελειοποιήσει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό και με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.  Έχοντας εργασθεί στο Μαρούσι επί σειρά ετών στη φωτοτυπία – εκτύπωση (και σκανάρισμα φυσικά) και εξυπηρετώντας γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά την υπόλοιπη Αθήνα) παρέχω υπηρεσίες scan υψηλού επιπέδου.

Το σκαναρισμα τοπογραφικών, αρχιτεκτονικών σχεδίων και μεγαλων χαρτων είναι μια εργασία που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί το αποτέλεσμα πρέπει να είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών. Από το σκαναρισμα μεγάλων σχεδίων ( Τοπογραφικά και Αρχιτεκτονικά σχέδια ), μέχρι  πλάνα – σχέδια πλοίων, η διαδικασία και ο τρόπος ποικίλει ανάλογα με το αρχείο. Αν σκέφτεστε: “Που μπορώ να σκανάρω σχεδια;” η απάντηση είναι απλή: Στη Διονύσου 25-27 στο Μαρούσι. Στο Κατάστημα με την επωνυμία “Γιάννης Πανταζής”. Σκανάρουμε, σχέδια, τοπογραφικά, χάρτες, σε μικρές και μεγάλες διαστάσεις.

σκαναρισμα σχεδιων

ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Το Σκανάρισμα Σχεδίων (Αρχιτεκτονικά, Πολεοδομίας και τα Πλάνα πλοίων από Ναυτιλιακές εταιρείες) πρέπει να είναι ευκρινές και τα αρχεία να είναι ελαφριά, για να μπορούν να ανέβουν σε πλατφόρμες (π.χ. κτηματολόγιο) ή να αποστέλλονται με email και άλλες υπηρεσίες αποστολής αρχείων (wetransfer, transfer xl). 

Στο κατάστημα μας, εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε τη δυνατότητα να σκανάρουμε σχέδια ασπρόμαυρα ή έγχρωμα με Scanner διαστάσεων ΑO+ Canon τελευταίας γενιάς σε μορφή PDF, TIFF  και JPG  για το Μαρούσι τις γύρω περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση) αλλά και την υπόλοιπη Αθήνα και Αττική.

Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες του σκαναρίσματος των σχεδίων σας ώστε να είναι κατάλληλο για τη χρήση που το θέλετε.

σκαναρισμα σχεδιων

ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΧΑΡΤΗ

Εκτός από το σκανάρισμα σχεδίων, το σκανάρισμα Χάρτη (ή χαρτών) είναι μια υπηρεσία που αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία και άριστο αποτέλεσμα μιας και τα σύγχρονα Scanner μας, μπορούν να μας δώσουν άριστο αποτέλεσμα. Είτε πρόκειται για θαλάσσιο χάρτη Ναυτιλιακής εταιρείας, είτε για χάρτη περιοχής τα σκαναρισμενα σχέδια  που παραδίδουμε είναι ευδιάκριτα και ελαφρά.

Οι χάρτες, τα σχέδια και το σκανάρισμά τους είναι ένα από τα αντικείμενα που γνωρίζω πολύ καλά όντας 20+ χρόνια στο αντικείμενο.

σκαναρισμα σχεδιων

Σκανάρισμα σχεδίων τιμή:

Η τιμή είναι 1,05 ευρώ ανα σχέδιο (έως 2 μέτρα) μέχρι 20 σχέδια. Από 20 σχέδια και πάνω, η τιμή είναι 0,80 ευρώ (μέχρι 2 μέτρα). Από 2 μέτρα και πάνω η τιμή είναι 1,21 ευρώ. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Κατά τη διάρκεια της εργασίας φροντίζουμε τα αρχεία να είναι ελαφρά και ευδιάκριτα, καθώς και να απεικονίζουν όλη την πληροφορία που χρειάζεται. Σε περίπτωση που κάτι δεν είναι σωστό, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για το το σωστό αποτέλεσμα. Μπορούμε επίσης να μετονομάσουμε τα σκαναρισμένα σχέδια και να τους δώσουμε το όνομα που επιθυμεί ο πελάτης, με μία μικρή χρέωση.

Εκτός από το σκανάρισμα αρχιτεκτονικών σχεδίων

Εκτός από  το σκανάρισμα σχεδίων έγχρωμων και ασπρόμαυρων ειδικευόμαστε επίσης στο  Τύπωμα σχεδίων και στην αντιγραφή σχεδίων. Παρέχουμε πλήρεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΣΧΕΔΙΩΝ

Είτε πρόκειται για  Σχέδια, Πλάνα, χάρτες, αφίσες, ακόμα και για το σκανάρισμα σε βιβλία και είτε βρίσκεστε στο Μαρούσι ή στις γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση), μπορούμε να σας παράσχουμε υπηρεσίες σκαναρισματος  υψηλού επιπέδου οι οποίες περνούν τρία στάδια ελέγχου πριν παραδοθούν. 

Πρώτα ελέγχουμε τα έγγραφα, μετά σκανάρουμε-αποθηκεύουμε και μετά ελέγχουμε την ποιότητα  και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία στα τεμάχια που πιστεύουμε ότι χρειάζονται βελτίωση. Στο τέλος παραδίδουμε την εργασία σε USB, CD ή DVD

Είτε είστε ιδιώτης, είτε εταιρεία, θα χαρώ να παράσχω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Scanning. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Μπορείτε επίσης να περάσετε και να σκανάρετε τα σχέδια σας στο Μαρούσι στη διεύθυνση μας (Διονύσου 25-27) στο ωράριο που αναγράφεται στο τέλος της σελίδας. Βρισκόμαστε 4 λεπτά με τα πόδια από την Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου.

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Σκανάρισμα σχεδίων και τοπογραφικών
Διονύσου 25-27, Μαρούσι

210 6120696

email: pantcopy@gmail.com

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

tags: σκανάρισμα σχεδιων, σκανάρισμα τοπογραφικών, σκαναρισμα χαρτών, σκαναρισμα πλανων πλοίων, σκαναρισμα αρχιτεκτονικών σχεδίων