ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ Μαρούσι Πεύκη Μελίσσια Κηφισιά Λυκόβρυση Βριλήσσια Πεντέλη Νέο Ηράκλειο Μεταμόρφωση Αθήνα

Εκτυπώσεις Σχεδίων - Εκτύπωση PDF, DWG

Από το 1999 μέχρι και σήμερα, έχουμε αφιερώσει χιλιάδες ώρες στις Εκτυπώσεις Σχεδίων  είτε σε μορφή autocad, είτε σε μορφή pdf. Η Εκτύπωση Σχεδίων, Αρχιτεκτονικών – Πολεοδομίας, Τοπογραφικά, είναι μία από τις υπηρεσίες που παρέχουμε συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Προσωπικά ξεκίνησα τις εκτυπώσεις σχεδίων σε αντιγραφικό αμμωνίας, έπειτα σε ξηρογραφικό εκτυπωτικό και αργότερα σε Plotter εργαζόμενος στο Μαρούσι και εξυπηρετώντας γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά και Αθήνα). Έχω ειδικευτεί στην εκτύπωση σχεδίων, είτε πρόκειται για αρχείο pdf, είτε για ανοιχτό αρχείο dwg (Autocad). Οι λεπτομερείς μας γνώσεις στην εκτύπωση σχεδίων μας επιτρέπουν να δίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εκτύπωση αρχιτεκτονικών σχεδίων και τοπογραφικών σχεδίων, είναι μια απαραίτητη διαδικασία για κάθε επαγγελματία και εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της αρχιτεκτονικής αλλά και στον κατασκευαστικό τομέα. Οι Ικανότητές μας να εντοπίζουμε τις βέλτιστες λύσεις, μας κάνουν μια από τις κορυφαίες εταιρείες στις Εκτυπώσεις σχεδίων.

Τεχνικές εταιρείες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Τοπογράφοι είναι η γκάμα των πελατών μας στην εκτύπωση Αρχιτεκτονικών  σχεδίων, έγχρωμων και ασπρόμαυρων. Κάθε εργασία εκτύπωσης σχεδίων, περιλαμβάνει την εκτύπωση, το δίπλωμα, τον έλεγχο και την τακτοποίηση της όλης εργασίας. Με μεγάλη προσοχή παραδίδουμε κάθε εργασία δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα. Εκτυπώνουμε όπως αναφέραμε, ασπρόμαυρα και αλλά έγχρωμα Αρχιτεκτονικά σχέδια σε σύγχρονα Plotter Canon τελευταίας γενιάς, πάντα με αυθεντικά μελάνια.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ Μαρούσι Πεύκη Μελισσια Βριλήσσια Πεντέλη Κηφισιά Λυκόβρυση Νέο Ηράκλειο Μεταμόρφωση Αθήνα

Εκτύπωση Αρχιτεκτονικών σχεδίων pdf

Η εκτύπωση σχεδίων από αρχεία pdf είναι η πιο γρήγορη και η πιο ασφαλής. Όταν ένα σχέδιο από αρχείο autocad έχει “κλειστεί” σωστά σε pdf τότε τόσο η απεικόνισή του, όσο και η εκτύπωσή του είναι γρήγορη και σωστή.

Ακόμα και όταν το pdf εμπεριέχει πολλά “layers” και καθυστερεί στην εκτύπωση, έχουμε τον τρόπο να το τυπώσουμε γρήγορα και άμεσα.

Εκτυπώσεις έγχρωμων Αρχιτεκτονικών σχεδίων

Τα έγχρωμα σχέδια που τυπώνουμε, είναι υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας μιας κι εκτυπώνονται από το τελευταίας τεχνολογίας Plotter Canon Image ProGraph  3100. Είτε πρόκειται για τοπογραφικά, όψεις, τομές, διαγράμματα κάλυψης, ξυλότυπους, ασθενή ρεύματα κλπ, η εκτύπωση των  έγχρωμων σχεδίων που παρέχουμε στους χώρους του φωτοτυπικού μας κέντρου, είναι υψηλής ποιότητας.

Εκτύπωση Αρχιτεκτονικών Ασπρόμαυρων σχεδίων

Η επιλογή μεταξύ εγχρωμων και ασπρομαυρων εκτυπώσεων εξαρτάται από τις απαιτήσεις του κάθε έργου. Τα εγχρωμα σχέδια είναι ιδανικά για την παρουσίαση των αρχιτεκτονικών ιδεών με πιο ζωντανό και ευανάγνωστο τρόπο, ενώ τα ασπρόμαυρα σχέδια είναι πιο οικονομικά και κατάλληλα για τεχνικές λεπτομέρειες και κατασκευαστικά στοιχεία.

Ότι ισχύει για την εκτύπωση έγχρωμων σχεδίων από το εκτυπωτικό μας κέντρο, ισχύει και για την εκτύπωση ασπρόμαυρων. Το γεγονός όπως οτι εκτυπώνονται σε υψηλής ανάλυσης plotter και όχι σε ξηρογραφικό, τους δίνει μεγαλύτερη ποιότητα στην εκτύπωση. 

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ Μαρούσι Πεύκη Μελισσια Βριλήσσια Πεντέλη Κηφισιά Λυκόβρυση Νέο Ηράκλειο Μεταμόρφωση Αθήνα

Εκτυπώσεις σχεδίων dwg (autocad)

Εκτός από την εκτύπωση σχεδίων σε μορφή pdf μπορούμε να εκτυπώσουμε τα σχέδια σας από αρχεία dwg (autocad). To autocad αν και ανοιχτό αρχείο, είναι μια μορφή με την οποία είμαστε “συμβατοί” και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία και ιδιομορφία.

Δίπλωμα σχεδίων ακριβείας

Με σύγχρονα διπλωτικά μηχανήματα σχεδίων, παραδίδουμε εκτυπωμένα σχέδια με τέλειο δίπλωμα και ακρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.

εκτυπωση σχεδιων

Εκτύπωση Σχεδίων Τιμή

H τιμή εκτύπωσης ασπρόμαυρων σχεδίων είναι για Α2: 0,95ευρώ, Α1: 1,37 ευρώ, Α0: 1,95 ευρώ, ενώ η τιμή εκτύπωσης έγχρωμων σχεδίων είναι  Α2: 1,69 ευρώ, Α1: 2,37 ευρώ, Α0: 3,40 ευρώ. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Για Μηχανικούς,  Τεχνικές εταιρείες, Οργανισμούς παρέχουμε πάγια έκπτωση στις υπηρεσίες εκτύπωσης σχεδίων  -15% με την έκδοση τιμολογίων

Για μεγάλες εργασίες και project, παρεχουμε έκπτωση μέχρι -40% ανάλογα την ποσότητα και τον χρόνο παράδοσης. Καλέστε μας ή στείλτε μας email για οικονομική προσφορά στο pantcopy.gr

Στην τιμή περιλαμβάνεται έλεγχος ποιότητας εκτύπωσης, δίπλωμα και τακτοποίηση των σχεδίων με τη σειρά όταν ή εκτύπωση αφορά εκατοντάδες τεμάχια. Παραλαμβάνετε την εργασία ολοκληρωμένη χωρίς τον φόβο λαθών και κακής εκτύπωσης. Κάθε εκτύπωση ελέγχεται τριπλά πριν παραδοθεί.

Χρόνος παράδοσης κατόπιν συμφωνίας

Στις άνωθεν τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2024

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ)

Εκτός από τους εκατοντάδες Ιδιώτες, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Μηχανικούς  Αρχιτέκτονες και Τεχνικές Εταιρείες του χώρου, μας εμπιστεύονται για την εκτύπωση των σχεδίων τους.

Η Εμπειρία 25 ετών και φιλοσοφία μας που βασίζεται στη  σύναψη μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων βασισμένων στην ποιότητα και την εύκολη διεκπεραίωση  εργασιών, είτε πρόκειται για ένα, είτε για εκατοντάδες Αρχιτεκτονικά σχέδια, εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και απροβλημάτιστη συνεργασία.

εκτυπωσεις
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ Κηφισιά Λυκόβρυση Μαρούσι Πεύκη Νέο Ηράκλειο Μεταμόρφωση Αθήνα Μελισσια Βριλήσσια Πεντέλη
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ Κηφισιά Λυκόβρυση Μαρούσι Πεύκη Νέο Ηράκλειο Μεταμόρφωση Αθήνα Μελισσια Βριλήσσια Πεντέλη
εκτυπωσεις

Στείλτε μας τα προς εκτύπωση σχέδια με email

Είτε έχετε ένα μεγάλο έργο είτε μια μικρή ανάθεση, το κατάστημά μας είναι η ιδανική λύση για την εκτύπωση των αρχιτεκτονικών σχεδίων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση εκτύπωσης για εσάς.

Για τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας και καθόλου αναμονή, στείλτε μας τα σχέδια σας,  στο pantcopy@gmail.com  δίνοντάς μας την περιγραφή της εργασίας σας:

  • Έγχρωμη
  • Ασπρόμαυρη
  • με δίπλωμα
  • ρολό κλπ

Θα σας απαντήσουμε άμεσα ότι παραλάβαμε τα σχέδια  (όχι αυτοματοποιημένα)  πότε ακριβώς θα είναι έτοιμα  για παράδοση, ενώ παράληλα θα προχωρήσουμε προς την εκτύπωση.

Γιατί να περιμένετε ενώ μπορούμε να προβούμε στην εκτύπωση  των σχεδίων σας χωρίς αναμονές και χαμένο χρόνο.

Εκτύπωση σχεδίων

Συνοψίζοντας...

Η εκτύπωση αρχιτεκτονικών σχεδίων είναι ένα σημαντικό κομμάτι κάθε έργου κατασκευής, και η επιλογή του κατάλληλου εκτυπωτικού καταστήματος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η Ικανότητά μας να εντοπίζουμε τις βέλτιστες λύσεις είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το έργο σας με επιτυχία, εξασφαλίζοντας ότι τα αρχιτεκτονικά σας σχέδια θα είναι πάντα εντυπωσιακά και ακριβή.

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε εταιρεία  στο Μαρούσι ή στις γύρω περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά και Αθήνα) στο κατάστημα “Γιάννης Πανταζής”  Διονύσου 25-27 Μαρούσι, μπορούμε να σας παράσχουμε υπηρεσίες εκτύπωσης Αρχιτεκτονικών σχεδίων έγχρωμων και ασπρόμαυρων υψηλού επιπέδου οι οποίες πάντα περνούν τρία στάδια ποιοτικού ελέγχου πριν παραδοθούν.  Για Μηχανικούς και Τεχνικές εταιρείες, παρέχουμε έκπτωση στις υπηρεσίες μας 15%. Αποστείλατε σήμερα αίτημα προσφοράς στο email που αναγράφεται παρακάτω.

εκτύπωση σχεδίων

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Σύμφωνα με το site: TOP100 of Greece, για το 2022, συμπεριληφθήκαμε στα κορυφαία 100 φωτοτυπεία της Ελλάδας. Σας ευχαριστούμε όλους!

εκτύπωση
ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

Γιάννης Πανταζής

Εκτύπωση  σχεδίων

έγχρωμων και ασπρόμαυρων.

Διονύσου 25-27, Μαρούσι

τηλ. 210 6120696

email: pantcopy@gmail.com

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

tags: Εκτύπωση Σχεδίων, Εκτύπωση Αρχιτεκτονικών Σχεδίων, Εκτύπωση Σχεδίων Αθήνα, Εκτυπώσεις Σχεδίων, Εκτύπωση σχεδίων τιμή, Εκτυπώσεις αρχιτεκτονικών σχεδίων, Εκτύπωση τοπογραφικου