ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ Μαρούσι Πεύκη Μελισσια Κηφισιά Λυκόβρυση Βριλήσσια Πεντέλη Νέο Ηράκλειο Μεταμόρφωση Αθήνα

Εκτύπωση Σχεδίων autocad, pdf

Από το 1999 μέχρι και σήμερα ειδικευόμαστε  στην Εκτύπωση Σχεδίων   είτε σε μορφή autocad, είτε σε μορφή pdf, μιας είναι μία από τις υπηρεσίες που παρέχουμε και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Προσωπικά ξεκίνησα να εκτυπώνω σχέδια σε αντιγραφικό αμμωνίας, έπειτα σε ξηρογραφικό εκτυπωτικό και αργότερα σε Plotter εργαζόμενος στο Μαρούσι και εξυπηρετώντας γειτονικές περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά και Αθήνα). Έχω ειδικευτεί στην εκτύπωση σχεδίων, είτε πρόκειται για αρχείο pdf, είτε για ανοιχτό αρχείο dwg (Autocad).

Η εκτύπωση αρχιτεκτονικών σχεδίων είναι μια απαραίτητη διαδικασία για κάθε επαγγελματία και εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της αρχιτεκτονικής και του κατασκευαστικού τομέα. Στο κατάστημά μας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκτύπωσης αρχιτεκτονικών σχεδίων, τόσο εγχρωμων όσο και ασπρομαυρων, με σκοπό να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Τεχνικές εταιρείες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Τοπογράφοι είναι η γκάμα των πελατών μας στην εκτύπωση Αρχιτεκτονικών  σχεδίων, έγχρωμων και ασπρόμαυρων. Κάθε εργασία εκτύπωσης σχεδίων, περιλαμβάνει την εκτύπωση, το δίπλωμα, τον έλεγχο και την τακτοποίηση της όλης εργασίας. Με μεγάλη προσοχή παραδίδουμε κάθε εργασία δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα. Εκτυπώνουμε όπως αναφέραμε, ασπρόμαυρα και αλλά έγχρωμα Αρχιτεκτονικά σχέδια σε σύγχρονα Plotter Canon τελευταίας γενιάς, πάντα με αυθεντικά μελάνια.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΩΝ Μαρούσι Πεύκη Μελισσια Βριλήσσια Πεντέλη Κηφισιά Λυκόβρυση Νέο Ηράκλειο Μεταμόρφωση Αθήνα

Εκτύπωση σχεδίων pdf

Η εκτύπωση σχεδίων από αρχεία pdf είναι η πιο γρήγορη και η πιο ασφαλής. Όταν ένα σχέδιο από αρχείο autocad έχει “κλειστεί” σωστά σε pdf τότε τόσο η απεικόνισή του, όσο και η εκτύπωσή του είναι γρήγορη και σωστή.

Ακόμα και όταν το pdf εμπεριέχει πολλά “layers” και καθυστερεί στην εκτύπωση, έχουμε τον τρόπο να το τυπώσουμε γρήγορα και άμεσα.

Εκτυπώσεις έγχρωμων Αρχιτεκτονικών σχεδίων

Τα έγχρωμα σχέδια που τυπώνουμε, είναι υψηλής ανάλυσης και μεγάλης ευκρίνειας μιας κι εκτυπώνονται από το τελευταίας τεχνολογίας Plotter Canon Image ProGraph  3100. Είτε πρόκειται για τοπογραφικά, όψεις, τομές, διαγράμματα κάλυψης, ξυλότυπους, ασθενή ρεύματα κλπ, η εκτύπωση των  έγχρωμων σχεδίων που παρέχουμε στους χώρους του φωτοτυπικού μας κέντρου, είναι υψηλής ποιότητας.

Εκτύπωση Αρχιτεκτονικών Ασπρόμαυρων σχεδίων

Η επιλογή μεταξύ εγχρωμων και ασπρομαυρων εκτυπώσεων εξαρτάται από τις απαιτήσεις του κάθε έργου. Τα εγχρωμα σχέδια είναι ιδανικά για την παρουσίαση των αρχιτεκτονικών ιδεών με πιο ζωντανό και ευανάγνωστο τρόπο, ενώ τα ασπρόμαυρα σχέδια είναι πιο οικονομικά και κατάλληλα για τεχνικές λεπτομέρειες και κατασκευαστικά στοιχεία.

Ότι ισχύει για την εκτύπωση έγχρωμων σχεδίων από το εκτυπωτικό μας κέντρο, ισχύει και για την εκτύπωση ασπρόμαυρων. Το γεγονός όπως οτι εκτυπώνονται σε υψηλής ανάλυσης plotter και όχι σε ξηρογραφικό, τους δίνει μεγαλύτερη ποιότητα στην εκτύπωση. 

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ Μαρούσι Πεύκη Μελισσια Βριλήσσια Πεντέλη Κηφισιά Λυκόβρυση Νέο Ηράκλειο Μεταμόρφωση Αθήνα

Εκτυπώσεις σχεδίων dwg (autocad)

Εκτός από την εκτύπωση σχεδίων σε μορφή pdf μπορούμε να εκτυπώσουμε τα σχέδια σας από αρχεία dwg (autocad). To autocad αν και ανοιχτό αρχείο, είναι μια μορφή με την οποία είμαστε “συμβατοί” και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία και ιδιομορφία.

Προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε πελάτη

Κατανοούμε ότι κάθε έργο και κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες. Γι’ αυτό, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις εκτύπωσης, προσαρμοσμοντάς τις στις απαιτήσεις του κάθε έργου και πελάτη. Είτε χρειάζεστε εκτυπώσεις μεγάλου φορμάτ, είτε μικρότερων διαστάσεων, είτε απλά ένα αντίγραφο του σχεδίου σας, είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Εξυπηρέτηση με επαγγελματισμό και ταχύτητα

Στο κατάστημά μας, το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και προσηλωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εκτύπωσης. Κατανοούμε πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα και η ακρίβεια στην εκτύπωση των αρχιτεκτονικών σχεδίων, γι’ αυτό εργαζόμαστε αποτελεσματικά για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Στείλτε μας τα προς εκτύπωση σχέδια με email

Είτε έχετε ένα μεγάλο έργο είτε μια μικρή ανάθεση, το κατάστημά μας είναι η ιδανική λύση για την εκτύπωση των αρχιτεκτονικών σχεδίων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του έργου σας και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση εκτύπωσης για εσάς.

Για τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας και καθόλου αναμονή, στείλτε μας τα σχέδια σας,  στο pantcopy@gmail.com  δίνοντάς μας την περιγραφή της εργασίας σας:

  • Έγχρωμη
  • Ασπρόμαυρη
  • με δίπλωμα
  • ρολό κλπ

Θα σας απαντήσουμε άμεσα ότι παραλάβαμε τα σχέδια  (όχι αυτοματοποιημένα)  πότε ακριβώς θα είναι έτοιμα  για παράδοση, ενώ παράληλα θα προχωρήσουμε προς την εκτύπωση.

Γιατί να περιμένετε ενώ μπορούμε να προβούμε στην εκτύπωση  των σχεδίων σας χωρίς αναμονές και χαμένο χρόνο.

Εκτύπωση σχεδίων

Δίπλωμα σχεδίων ακριβείας

Με σύγχρονα διπλωτικά μηχανήματα σχεδίων, παραδίδουμε εκτυπωμένα σχέδια με τέλειο δίπλωμα και ακρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.

εκτυπωση σχεδιων

Εκτύπωση Σχεδίων Τιμή

ΈΗ Ποιοτική Εκτύπωση σχεδίων που παρέχουμε στο κατάστημα μας έχει την καλύτερη αναλογία ποιότητας και τιμής. Δεδομένου οτι η εκτύπωση γίνεται από plotters Canon τελευταίας γενιάς, με αυθεντικά μελάνια και ποιοτικό χαρτί, η ποιότητα στην αικτύπωση σχεδίων που παρέχουμε, είναι αιχμής. Δεν είναι τυχαίο οτι μας εμπιστεύονται κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου. Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τιμή εκτύπωσης σχεδίων.

Τιμή Εκτύπωσης Σχεδίων (Ασπρόμαυρη)
  • Α2: 0,95€
  • Α1: 1,37€
  • Α0: 2,00€
Η τιμή για κάθε σχέδιο προκύπτει από τον υπολογισμό κάθε τρέχοντος μέτρου σε τιμή 1,62 +ΦΠΑ 24%
 
Τιμή Εκτύπωσης Σχεδίων (Έγχρωμη)
  • Α2: 1,85€
  • Α1: 2,50€
  • Α0: 3,50€

Η τιμή για κάθε σχέδιο προκύπτει από τον υπολογισμό κάθε τρέχοντος μέτρου σε τιμή 2,82 +ΦΠΑ 24%

Για Μηχανικούς,  Τεχνικές εταιρείες, Οργανισμούς παρέχουμε επιπλέον έκπτωση στις υπηρεσίες εκτύπωσης σχεδίων  15%

————————————————————————————————

Στην τιμή περιλαμβάνεται έλεγχος ποιότητας εκτύπωσης, δίπλωμα και τακτοποίηση των σχεδίων με τη σειρά όταν ή εκτύπωση αφορά εκατοντάδες τεμάχια. Παραλαμβάνετε την εργασία ολοκληρωμένη χωρίς τον φόβο λαθών και κακής εκτύπωσης. Κάθε εκτύπωση ελέγχεται τριπλά πριν παραδοθεί.

Χρόνος παράδοσης κατόπιν συμφωνίας

Στις άνωθεν τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ (ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ)

Εκτός από τους εκατοντάδες Ελεύθερους Επαγγελματίες, Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες,  Τεχνικές Εταιρείες του χώρου, μας εμπιστεύονται για την εκτύπωση των σχεδίων τους.

Η Εμπειρία 23 ετών και φιλοσοφία μας που βασίζεται στη  σύναψη μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων βασισμένων στην ποιότητα και την εύκολη διεκπαιρέωση  εργασιών, είτε πρόκειται για ένα, είτε για εκατοντάδες Αρχιτεκτονικά σχέδια, εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και απροβλημάτιστη συνεργασία.

εκτυπωσεις
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ Κηφισιά Λυκόβρυση Μαρούσι Πεύκη Νέο Ηράκλειο Μεταμόρφωση Αθήνα Μελισσια Βριλήσσια Πεντέλη
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ Κηφισιά Λυκόβρυση Μαρούσι Πεύκη Νέο Ηράκλειο Μεταμόρφωση Αθήνα Μελισσια Βριλήσσια Πεντέλη
εκτυπωσεις

Κλείνοντας...

Η εκτύπωση αρχιτεκτονικών σχεδίων είναι ένα σημαντικό κομμάτι κάθε έργου κατασκευής, και η επιλογή του κατάλληλου εκτυπωτικού καταστήματος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Στο κατάστημά μας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις, εξαιρετική εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ανακαλύψετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το έργο σας με επιτυχία, εξασφαλίζοντας ότι τα αρχιτεκτονικά σας σχέδια θα είναι πάντα εντυπωσιακά και ακριβή.

Με την ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρουμε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την εκτύπωση των αρχιτεκτονικών σας σχεδίων. Όλα αυτά, ενώ προωθούμε παράλληλα το κατάστημά μας, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών μας και τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε εταιρεία  στο Μαρούσι ή στις γύρω περιοχές (Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλά και Αθήνα) στο κατάστημα “Γιάννης Πανταζής”  Διονύσου 25-27 Μαρούσι, μπορούμε να σας παράσχουμε υπηρεσίες εκτύπωσης Αρχιτεκτονικών σχεδίων έγχρωμων και ασπρόμαυρων υψηλού επιπέδου οι οποίες πάντα περνούν τρία στάδια ποιοτικού ελέγχου πριν παραδοθούν.  Για Μηχανικούς και Τεχνικές εταιρείες, παρέχουμε έκπτωση στις υπηρεσίες μας 15%. Αποστείλατε σήμερα αίτημα προσφοράς στο email που αναγράφεται παρακάτω.

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

Γιάννης Πανταζής

Διονύσου 25-27, Μαρούσι

τηλ. 210 6120696

email: pantcopy@gmail.com

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

tags: Εκτύπωση Σχεδίων, Εκτύπωση Αρχιτεκτονικών Σχεδίων, Εκτυπώσεις Σχεδίων, Εκτύπωση σχεδίων τιμή