αποστολή εκτυπώσεων στο σπίτι

Εκτύπωση και αποστολή στο σπίτι

Στο κατάστημα “Εκτυπώσεις Πανταζής” μπορούμε να εκτυπώσουμε και να σας αποστείλουμε με courier  παντός είδους εκτυπώσεις σε όλη την Ελλάδα. Από σημειώσεις, βιβλία, σχέδια πολεοδομίας, σφραγίδες μικρά ή μεγάλα δέματα.

Ζητήστε Προσφορά

Στο email pantcopy@gmail.com μπορείτε να μας στείλετε τα αρχεία σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας

Εαν τα αρχεία σας είναι “βαριά” μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα  μεταφόρτωσης και αποστολής transferXL Εαν περιηγηθείτε στο site μας, μπορείτε να βρείτε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκτυπώσεων.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε!

Τρόποι αποστολής

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες ιδιώτες courier (για πιο άμεσες παραδόσεις) εταιρίες courier, μεταφορικές και μπορούμε να σας στείλουμε δέματα και πακέτα μέσω ΕΛΤΑ ή και ασυνόδευτα μέσω ΚΤΕΛ.

Εξετάζουμε  κάθε παραγγελία και ανάλογα με την ανάγκη κάθε περίπτωσης εφαρμόζουμε την ιδανικότερη λύση.

Πλεονεκτήματα της Αποστολής Εκτυπώσεων στο Σπίτι:

  • Εξοικονόμηση Χρόνου: Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα της αποστολής εκτυπώσεων στο σπίτι είναι η εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου. Οι πελάτες μας δεν χρειάζεται πλέον να κινούνται από το σπίτι τους για να επισκεφθούν το κατάστημά μας. Αντίθετα, μπορούν να υποβάλουν τις παραγγελίες τους με ελάχιστη απώλεια χρόνου.
  • Άνεση και Ευκολία: Οι πελάτες απολαμβάνουν την άνεση και την ευκολία της υπηρεσίας αποστολής εκτυπώσεων στο σπίτι. Μπορούν να υποβάλουν τις εκτυπώσεις τους από την άνεση του σπιτιού τους ή του γραφείου τους.  Αυτή η ευελιξία είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο ή κινητικότητα.
  • Προστασία του Περιβάλλοντος: Η αποστολή εκτυπώσεων στο σπίτι συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Καθώς οι πελάτες δεν χρειάζεται να οδηγούν προς το κατάστημα εκτυπώσεων.
  • Αποφυγή Αναμονής: Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα είναι η αποφυγή αναμονής σε ουρές. Αντί να περιμένουν στο κατάστημά μας, οι πελάτες απλά περιμένουν να παραλάβουν τις εκτυπώσεις τους στο σπίτι τους. Αυτό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο .
  • Ευελιξία χρόνου: Οι πελάτες έχουν την ελευθερία να υποβάλουν εκτυπώσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας, προσφέροντας ευελιξία στον προγραμματισμό τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επαγγελματίες που χρειάζονται επείγουσες εκτυπώσεις.
  • Ευκολία Πληρωμής: Οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν για τις εκτυπώσεις τους ηλεκτρονικά, επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορες επιλογές πληρωμής. Αυτό προσφέρει ευκολία, ασφάλεια και τη δυνατότητα πληρωμής χωρίς μετρητά, προσφέροντας στους πελάτες επιπλέον άνεση.

 

Συνοψίζοντας, η αποστολή εκτυπώσεων στο σπίτι ή το γραφείο προσφέρει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών, δημιουργώντας έναν πιο άνετο, αποδοτικό και περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο για τις εκτυπώσεις τους.

Αξιοπιστία Παράδοσης:

Οι υπηρεσίες μας αποστολής εκτυπώσεων είναι γνωστές για την αξιοπιστία τους στην παράδοση. Οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στην ότι οι εκτυπώσεις τους θα φτάσουν εγκαίρως, αποφεύγοντας τον κίνδυνο απώλειας ή καταστροφής της εργασίας τους.

Όπου και να βρίσκεστε, αναλαμβάνουμε να αποστείλουμε τις εργασίες σας στο σπίτι σας ή στο χώρο εργασία σας. 

ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

Γιάννης Πανταζής

Αποστολή εκτυπώσεων Πανελλαδικά

Διονύσου 25-27, Μαρούσι
email: pantcopy@gmail.com

τηλ. 210 6120696

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Tags: Αποστολή εκτυπώσεων στο σπίτι