ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ FITNESS

Ημερολόγιο Καταγραφής γευμάτων

Το ημερολόγιο  καταγραφής γευμάτων, είναι το απόλυτο εργαλείο για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν έναν υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής και διατροφής. Σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τη διατροφή σας, το ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων μας προσφέρει έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να παρακολουθείτε την κατανάλωση των γευμάτων σας.

Στο κατάστημα εκτυπώσεων “Γιάννης Πανταζής” θα βρείτε τα εξαιρετικά μας ημερολόγια καταγραφής γευμάτων και fitness που έχουν βοηθήσει πάρα πολλούς πελάτες μας.

Ημερολόγιο Διατροφής: Ένα πολύτιμο εργαλείο προς την Απώλεια Βάρους.

Το ημερολόγιο διατροφής μας σας επιτρέπει να καταγράφετε κάθε γεύμα και σνακ που καταναλώνετε καθημερινά. 

Με τη δυνατότητα παρακολούθησης των θερμίδων, των μακροθρεπτικών συστατικών και των συστατικών τροφίμων, μπορείτε να αναλύσετε την κατανάλωση γευμάτων σας και να προσαρμόσετε τις επιλογές σας για να ανταποκριθείτε στους στόχους απώλειας βάρους σας.

 

Ημερολόγιο Fitness: Καταγράψτε την άσκησή σας για Μια Υγιή Ζωή

Στο ημερολόγιο fitness μας, μπορείτε επίσης να καταγράφετε την άσκησή σας καθώς και τη φυσική σας δραστηριότητα. Από περπάτημα και τρέξιμο έως γιόγκα και αερόβια άσκηση, αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να διατηρείτε έναν υγιή τρόπο ζωής.

Με το ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων , μπορείτε να ανακαλύψετε τις συνήθειες σας και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για να επιτύχετε τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης σας. Ξεκινήστε σήμερα και ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο ζωής που θα σας οδηγήσει προς τον δρόμο της ευεξίας και της ευτυχίας.

Ημερολόγιο-καταγραφής-γευμάτων-και-ασκησης-

Γιατί ένα ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων είναι σημαντικό;

Ένα ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων είναι σημαντικό για πολλούς λόγους:

 • Παρακολούθηση της Διατροφής: Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατανάλωση τροφίμων και υγρών καθημερινά, βοηθώντας σας να γίνετε πιο ενήμεροι για τα διατροφικά σας πρότυπα.
 • Ενίσχυση της Συνειδητοποίησης: Συμβάλλει στην αύξηση της συνειδητοποίησης για τις διατροφικές συνήθειες και τις συνέπειες τους στην υγεία.
 • Προσαρμογή της Διατροφής: Μπορεί να σας εμπνεύσει να προσαρμόσετε τη διατροφή σας για να επιτύχετε στόχους υγείας και ευεξίας.
 • Σχεδιασμός Μενού: Σας βοηθάει να σχεδιάσετε ισορροπημένα γεύματα και σνακ που να πληρούν τις διατροφικές σας ανάγκες.
 • Υποστήριξη στην Απώλεια Βάρους: Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους ανθρώπους που θέλουν να αποβάλουν βάρος, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην παρακολούθηση των θερμίδων και την επίτευξη του απώλειας βάρους.
 • Παρακολούθηση Αλλεργιών και Διατροφικών Αντιδράσεων: Ένα ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση οποιασδήποτε διατροφικής αντίδρασης ή αλλεργίας που μπορεί να παρατηρηθεί μετά από συγκεκριμένα τρόφιμα.

 • Προσαρμογή σε Αλλαγές στη Διατροφή: Με τη βοήθεια του ημερολογίου καταγραφής γευμάτων, μπορείτε να προσαρμόσετε ευκολότερα τη διατροφή σας σε αλλαγές όπως η μετάβαση σε μια χορτοφαγική δίαιτα, η αποφυγή συγκεκριμένων τροφίμων ή η προσθήκη νέων τροφικών στοιχείων.

 • Παροχή Δεδομένων στον Διατροφολόγο ή τον Ιατρό: Ένα ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τον διατροφολόγο ή τον ιατρό σας, παρέχοντας πληροφορίες για τις διατροφικές συνήθειες και την υγεία σας.

 • Διατήρηση της Ενθάρρυνσης: Η καταγραφή των επιτευγμάτων σας στο ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων μπορεί να σας ενθαρρύνει και να σας βοηθήσει να παραμένετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας.

 • Αποκατάσταση της Σχέσης με τη Διατροφή: Η καταγραφή της διατροφής σας μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια πιο υγιή και θετική σχέση με τη διατροφή, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας.

 • Άυξηση της Ενέργειας και της Απόδοσης: Η διατροφή σας έχει μεγάλη επίδραση στην ενέργεια και την απόδοσή σας, επομένως το ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοσή σας σε καθημερινή βάση.

 • Καταπολέμηση της Υπερβολικής Κατανάλωσης: Κρατώντας ένα ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων, μπορείτε να αναγνωρίσετε και να αντιμετωπίσετε την υπερβολική κατανάλωση τροφίμων ή τις κακές διατροφικές συνήθειες.

 • Βελτίωση της Υπευθυνότητας: Η καταγραφή της διατροφής σας μπορεί να αυξήσει την υπευθυνότητά σας σχετικά με τις διατροφικές επιλογές σας, βοηθώντας σας να προτιμάτε υγιεινές επιλογές τροφίμων.

 • Αποκατάσταση της Ρουτίνας: Η καταγραφή των γευμάτων σας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια υγιεινή και ισορροπημένη ρουτίνα διατροφής.

Συνολικά, ένα ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την επίτευξη υγιεινών διατροφικών στόχων και την προαγωγή της γενικής ευεξίας.

Διατροφικά Tips

 • Πίνετε Νερό Πριν από Κάθε Γεύμα: Η πρόσληψη νερού πριν από το γεύμα μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο γεμάτοι, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση θερμίδων κατά τη διάρκεια του γεύματος.

 • Προτιμήστε Ολικής Αλέσεως Τρόφιμα: Οι τροφές ολικής αλέσεως είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά, παρέχοντας μακροχρόνια αίσθηση κορεσμού και σταθερά επίπεδα ενέργειας.

 • Περιορίστε τη Σακχαρώδη Ποτά: Οι υψηλές ποσότητες ζάχαρης σε αναψυκτικά μπορούν να προσθέσουν περιττές θερμίδες στη διατροφή σας χωρίς να προσφέρουν οποιαδήποτε διατροφική αξία.

 • Καταναλώνετε Περισσότερα Φρούτα και Λαχανικά: Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι φυσικά πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που ενισχύουν την υγεία και την ανοσία του οργανισμού.

 • Μικρογεύματα Κάθε Μερίδα: Καταναλώνοντας μικρογεύματα κάθε μερίδα, μπορείτε να διατηρήσετε τον μεταβολισμό σας ενεργό και να αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση κατά τα κύρια γεύματα.

 • Περιορίστε τη Μεταλλαγμένη Τροφή: Οι επεξεργασμένες τροφές περιέχουν συνήθως υψηλά επίπεδα ζάχαρης, αλάτι και κορεσμένων λιπαρών, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας.

 • Το Πρωινό είναι Το Σημαντικότερο Γεύμα: Ένα υγιές πρωινό βοηθάει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού σας και παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για την ημέρα σας.

 • Επιλέξτε Υγιεινά Πηγές Πρωτεϊνών: Προτιμήστε τις πηγές πρωτεΐνης όπως το κοτόπουλο, το ψάρι, το tofu και τα φασόλια αντί για επεξεργασμένα κρέατα.

 • Αποφύγετε το Υπερβολικό Αλκοόλ: Το αλκοόλ μπορεί να προσθέσει περιττές θερμίδες στη διατροφή σας και να επηρεάσει αρνητικά τον ύπνο και την υγεία σας.

Που θα βρείτα τα ημερόγια διατροφής και fitness

 Βρισκόμαστε στην οδό Διονύσου 25-27 στο Μαρούσι (πεζόδρομος) 150 μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. 

Επίσης μπορούμε να τα αποστείλουμε με courier ή σε θυρίδα BOX (για λιγότερα μεταφορικά)

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ


 Σύμφωνα με το site: TOP100 of Greece, για το 2022, συμπεριληφθήκαμε στα κορυφαία 100 καταστήματα με σφραγίδες της Ελλάδας. Σας ευχαριστούμε όλους!

σφραγιδες-πανταζης
ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-βορεια προαστια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Εκτύπωση Ημερολογίων διατροφής

ΤΗΛ. 210 6120696

 e-mail: pantcopy@gmail.com

 

tags: Ημερολόγια διατροφής, Ημερολόγια fitness, Ημερολόγια καταγραφής γευμάτων

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–3:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά