ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ

Στο Φωτοτυπικό Κέντρο «Γιάννης Πανταζής» θα βρείτε τις υπηρεσίες που χαρακτηρίζουν ένα σύγχρονο φωτοτυπικό κέντρο – φωτοτυπείο και τις οποίες παρέχουμε με ποιότητα και δημιουργικότητα. 

Με πορεία αρκετών χρονών (από το 1999) στο χώρο των φωτοαντιγράφων και των εκτυπώσεων, στον χώρο της σάρωσης αρχείων, στο δημιουργικό κομμάτι και στον χώρο της κατασκευής σφραγίδας, έχουμε αποκτήσει την εμπειρία που απαιτείται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου που συνεργάζεται μαζί μας, με άριστες υπηρεσίες και ευγενείς ανθρώπους, σε ένα ευχάριστο και θετικό περιβάλλον.

Σκοπός μας:

Ο σκοπός του Φωτοτυπικού – Εκτυπωτικού Κέντρου “Γιάννης Πανταζής” είναι η σύναψη συμπαγών επαγγελματικών σχέσεων με εταιρείες, επαγγελματίες και ιδιώτες, και η εξεύρεση λύσεων σε θέματα που αφορούν τη διεκπεραίωση των εργασιών τους.

Από το 1999 προσωπικά έχω συνεργαστεί με χιλιάδες ανθρώπους στους οποίους παρείχα και συνεχίζω να παρέχω όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες που ψάχνει κάποιος σε ένα αξιόλογο Φωτοτυπικό Κέντρο. Με αυτές τις αξίες και πεποιθήσεις, επιλέγω τους συνεργάτες μου.

εκτυπωσεις φωτοτυπιες μαρουσι κηφισια πευκη

Γιατί το Φωτοτυπικό Κέντρο "Γιάννης Πανταζής"

Στο χώρο των φωτοτυπικών κέντρων υπάρχουν πολλοί και αξιόλογοι συνάδελφοι επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε εμάς αυτό που θα βρείτε είναι εμπειρία, λύσεις, προτάσεις, εναλλακτικές λύσεις, εαν για κάποιο λόγο αυτό που έχετε σκεφτεί δεν γίνεται (για οποιοδήποτε λόγο) και ποιοτικές υπηρεσίες.

Ένας άλλος λόγος είναι πως σε ορισμένες υπηρεσίες όπως η σάρωση τοπογραφικών, η κατασκευή σφραγίδων, η αναπαραγωγή και το τύπωμα σχεδίων καθώς και η παραγωγή αφισών, η εξειδίκευσή μας ανερχεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Γι’ αυτό άλλωστε μας επιλέγουν σημαντικές εταιρείες.

Για τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας και καθόλου αναμονή, στείλτε μας τις εργασίες σας στο Φωτοτυπικό μας κέντρο μέσω του pantcopy@gmail.com  δίνοντάς μας την περιγραφή της εργασίας:

  • Έγχρωμη
  • Ασπρόμαυρη
  • Μπρος – Πίσω
  • Δέσιμο
  • Συρραφή κλπ

Θα σας απαντήσουμε άμεσα και πότε ακριβώς θα είναι έτοιμη η εργασία για παράδοση. 

ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Καλέστε με να σας δώσω οικονομική προσφορά για αυτά που θέλετε να τυπώσετε ή να φωτοτυπήσετε, την κατασκευή της σφραγίδας σας και να  προτείνω ποιοτικές λύσεις! Επίσης αν μένετε στο Μαρούσι ή στις γύρω περιοχές (Πεύκη, Μελίσσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση αλλα και Αθήνα), μπορείτε να μου αποστείλετε τα αρχεία σας στο pantcopy@gmail.com και να τα παραλάβετε από το κατάστημα άμεσα!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ

Δευτέρα: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–5:00μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–8:30μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:00μ.μ.
Κυριακή: Κλειστά

Tags: Φωτοτυπικό Κέντρο, Μαρούσι, Πεύκη, Μελισσια, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Βριλήσσια, Πεντέλη, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Αθήνα